Spune-i ca ai decis sa faci meditatii cu altcineva.Nascocetse si tu o minciuna.Bafta! :*
Acum ai aparut si aici? Daca nu ai vazut intrebarea e din aprilie, deci clar nu mai am nevoie. Si pentru curiozitatea ta subiectele sunt aceleasi si la Iasi si la Bucuresti.
Apropo pentru curiozitatea ta iti zic ca am luat 8 la Romana si 9.50 la Matematica la examen si te rog fumos sa inchizi gura pentru ca intra mustele!
Ce treaba ai tu cu moldovenii? Care e problema ta? Nu e vina nimanui ca tu esti frustrat pentru ca altfel nu inteleg de ce nu ti-ai vedea de viata ta. De ce trebuie tu sa te iei de toate intrebarile mele? Ti-am facut eu ceva de ti-ai propus sa ma enervezi? Scuteste-ma daca ai de gand sa spui iar ca am scris ceva gresit sau sa ai spui ceva de moldoveni. Acum, pe bune care e treaba ta sa te apuci sa ma jignesti pe mine si sa spui nu mai stiu ce sa ma duca ai mei la orfelinat si sa te legi de notele mele? De cand se vorbeste asa cu o persoana pe care nu o cunosti? Mai degraba tu nu ai educatie si cei de unde vi tu, pentru ca eu spre deosebire de tine nu stiu de unde vi pentru ca nu ma intereseaza si nu ma apuc acum sa caut ca disperata prin raspunsurile si intrebarile tale pentru a afla mai multe despre mine pentru ca repet nu imi pasa si nici nu imi va pasa, plus ca eu nu m-am apucat sa comentez de tine si de cei din zona ta.
Repet daca mai ai de gand sa spui ca nu am scris ceva corect sau sa te mai legi de mine sau de moldoveni si sa ne mai faci cum ai tu chef mai bine SCUTESTE-MA!