| AnOnImUl321123 a întrebat:

Sall TPU
Am vazut multe videoclipuri care au persoane care iubesc cu adevarat un lucru, cum ar fi un caine iar daca acesta(catelul) moare, ei plang pentru ca e un lucru pe care iubesc, adica nu ma refer la un anumit caine, ci la toti, la toate rasele de caini, daca acea persoana vede un caine pe care nu l-a mai vaut niciodata iar cainele este lovit sau ceva de genu, persoana plange si se simte prost. Ma rog, ceea ce am vrut sa spun e ca, cum ma descopar pe mine? Cum aflu cine sunt eu? Nu ma pot duce la psiholog sau unde imi spuneti pentru ca nu e asa ceva in orasul in care locuiesc (Medias). Cum aflu ce ma atrage mai mult? Adica mie imi place ceva azi iar maine imi place ceva radical diferit, as vrea sa fiu precum acea persoana de care v-am spus inainte cu cateii, ii iubeste indifrent daca ii cunoaste sau nu. Bine nu ma refer ca eu ar trebui sa iubesc un caine sau nu stiu...nici nu stiu daca m-am facut cat de putin intelesa (am 16 ani apropo/baiat). Nu stiu..cum il descopar pe adevaratul eu, sa stiu pana unde pot merge, ce pot sa fac, care sunt limitele mele. Intelegeti? Va rog explicati-mi tot si detaliat.
Imi e teama sa va pun aceasta intreabre si sincer chiar nu stiu de ce, dar simt ca viata trece prea repede, am implinit 16 ani(23 iulie) si inca nu ma cunosc pe mine, as vrea sa aflu cine sunt eu cu adevarat!
Niste date personale: Baiat, 16 ani, ochi verzi, 1.65m, blond, clasa X-a (banuiesc ca stiti dar pentru orice eventualitate) nascut pe data de 23 Iulie 1998.
Nu stiu daca va ajuta cu ceva dar am vrut sa scriu oricum.
Va rog sa ma ajutati cu cat mai multe raspunsuri, utile.
Dau funda si ce mai vreti voi! Plss help me!

2 răspunsuri:
| Trandafirii a răspuns:

Pai du-te primavara la un gratar la tara si apoi vei vedea totul acolo si dale la caini de pe strada mancare si apa sa vezi cum te simti

| ShiningMockingjay a răspuns:

Asta e anunt de matrimoniale? ''baiat, 16 ani, ochi verzi, 1.65m, blond''etc., caut pe mine insumi!