| puppetmaster a întrebat:

c tocmai mi-am adus aminte ceva:anul asta am fost cu bunica mea sa luam apa sfintita de la biserica. In timpul slujbei, microfonul la care vorbea popa s-a defectat si dintr-o data il auzi:"bagami-as in el de microfon!" Toata lumea a ramas cu gura cascata cand l-a auzit, iar eu am izbucnit in hohote de ras! voi ce credeti despre asta? rolling on the floor

12 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Te invidiez MAXIM imi vine sa plang ca n-am fost acolo(in timp ce scriu rad ca un tampit blushing ) Mi-ar fi placut sa fiu acolo sa rad si eu de el uffff, dar eu nu prea intru in biserici ca is ateu blushing laughing

| puppetmaster explică (pentru Liviu):

Eu am biserica peste drum de mine si tot nu ma duc la ea, atunci a fost o exceptie ca m-a tarat bunica mea mai tot drumul(ca e si mult rau, cativa metrii)rolling on the floor

| Liviu a răspuns (pentru puppetmaster):

Asa am eu biserica la mine la tara, e peste drum( 10 metri.) Ghici cate frigidere pline avea preotu in fiecare duminica/sambata cand eram la tara in vacanta de vara find copil.Sambata si duminica(cred)Il puneau draci sa bata clopotu pe la 7 8. Iar eu ma trezeam pe la 10 - 12 normal.Socoteala? vreo juma de ora injurat printre dinti.

| puppetmaster explică (pentru Liviu):

Daaaa,mie uneia imi e frica de popi, ma ia cu fiori cand ii vad imbracati in toala aia neagra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Preotii sunt niste d...i. Am văzut la tv, a filmat unul, un preot beat intr-un mall, care făcea ca posedatul pe acolo. Sunt oameni normali, ni sunt nici sfinti, nici Dumnezeu. Sunt de fapt, mai rai. De Crăciun se imbogatesc...se duc si vand calendare, vin la tine acasă si iti stropesc cu apa sfintita, si esti obligat sa ii dai bani.
Îmi amintesc, intr-un an, a venit la bunica, si eram si eu acolo. A vrut sa stropească cu apa sfintita, si cant mi-a dat cu buchetul lui de buruieni peste fata, mi-a intrat toata apa aia dezgustătoare in gura. Îmi venea sa-l scot afara pe usa. Mi-a mai zis sa am si grija unde stau, după ce ca tot el îmi daduse cu buchetul in fata. Mă mai enerva Putin si îl trimiteam in iad direct. happy Si te mai pune sa-i pupi si crucea aia pe care pun toti oamenii gura. Sa astepte el ca fac eu asta. big grin

| puppetmaster explică (pentru anonim_4396):

Fratelui meu i-a dat cu crucea in caplaughing iar cand mi-a dat una cu buchetul de busuioc in cap am simtit ca-mi cazuse un bolovan in capd'oh

| anonim_4396 a răspuns (pentru puppetmaster):

De parca ne face sfinti daca ne da cu alea in cap... Ar trebui sa-i dam si noi lui cu ceva in cap. happy

Dap.....cred ca cu icoana aia handicapata cu care mi-a dat el mie in cap acun trei ani cand m-am dus sa ma spovedesc

| anonim_4396 a răspuns (pentru puppetmaster):

I-as fi pus crucea la cap... Daca mă imtelegi. happy

Da,si eu m-am gandit la asta, dar vreau sa-mi traiesc viata libera, pluc ca popa ala pur si simplu nu ma suporta.Totul a inceput acum trei ani cand a venit la noi de anul nou, a intrat in curte si cainele nmeu(unul pitic)a tulit pe el iar eu stateam pe pe scara si ma uitam la el......si de atunci ma uraste rolling on the floor

| frostxtq a răspuns:

Sunt si preotii oameni. Nu stiu cum de toata lumea ii considera sfinti. happy

| PapagalGalben a răspuns:

Doamne iarta-l pe bietul pacatos. Sper ca se va spovedi