| 2AN7 a întrebat:

Sall TPU, cand eram mai mic nu imi pasa adica nu simteam asta dar de cand am crescut simt ca cineva ma priveste din umbra si ma uit in continu(in spate, in parti)si nu inteleg asta numai seara se intampla si ma tot enerveaza ma puteti ajuta?
FUNDAA!

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Hai sa vedem cele mai probabile cauze pentru situatia ta:
- cand erai mai mic nu simteai asa ceva pentru ca erai in perioada in care orice iti parea posibil.Pe parcurs probabil ai inceput sa te joci in exces si sa urmaresti filme/materiale care contineau acest scenariu, ce incet incet, ti s-a intiparit in subconstientul tau.De atunci si pana acum probabil ai trecut printr`o serie de experiente care au facut acel pericol imaginar sa ti se para real, mai ales atunci cand mergi singur pe strada.
- seara/noaptea este catalizatorul perfect pentru a`ti alimenta imaginatia si are prostul efect sa-ti amplifice subconstientul si temerile pe care le contine (in cazul tau, teama de a fi urmarit de cineva)
- o alta posibila cauza, asa cum a spus aniko62, desi este ceva destul de rar daca nu imposibil, ar fi cea in care chiar ai fi atasat de un spirit. Poate cineva drag tie a murit de curand si acum te vegheaza, caz in care nu trebuie sa te ingrijorezi.Destul de putin probabila aceasta cauza totusi pentru ca spiritele sunt legate de locul in care au murit de obicei.

Solutie: - rupe orice legatura cu filmele de acest gen, jocurile pe calculator si persoane care ti-ar putea povesti ceva asemanator.Inlocuieste`le cu prieteni noi, plimbari lungi, citeste o carte, orice iti poate lua mintea de la asa ceva.In timp iti va disparea aceasta senzatie.

3 răspunsuri:
| NicusorBarbu a răspuns:

Cand eram mai mic mi se intampla si mie de multe ori, avand in vedere ca ma uitam la filme horror aproape in fiecare zi si la niste legende urbane si povesti creepy.In concluzie nu te mai uita la asa ceva.

| gemeni6226 a răspuns:

Eu cand eram tinara aveam fobia ca aud pasi in antreu. Dupa ce m-am maritat a disparut aceasta fobie.Sa speram ca e doar o fobie, daca nu poate iti raspunde cineva cu care s-a mai intimplat.Dar am vazut chiar azi pe Facebook ceva foarte interesant.https://www.youtube.com/watch?v=MVA8TnYfCaU

| RAY a răspuns:

Frica de necunoscut