anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall TPU-isti si TPU-iste,de ce uni oameni zic ca moldoveni sunt betivi,violenti,prosti iar moldovencele sunt proaste si tari in gura? Eu cu mandrie,desi sunt nascut in jud constanta,recunosc ca am sange de moldovean din partea bunicului din partea mamei,chiar de nu sunt unul original suta la suta,iubesc peisajele Moldovei,traditile,mancarurile(bunicul meu face mancarea care dupa parerea mea nu are pereche(stie retete de la mama lui(e din plopeni mari))),si cel mai rau, vad ca multi moldoveni vor sa mascheze ca sunt moldoveni :{ FITI MANDRI DE ORIGINILE VOASTRE! Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Eu nu judec oamenii după zona în care-s născuţi. E o idioţenie. Dar, în Moldova, se întâmplă într-adevăr ceva dubios. E inevitabil când văd ştirile şi a avut loc o crimă sau viol să nu mă trezesc s-aud de un judeţ din Moldova. Nu mereu, desigur. Dar aşa e în 7 din 10 cazuri. Îmi poţi spune şi mie care-i faza? Eu mărturisesc că nu prea am avut de-a face cu zona aia. Am fost de două ori prin Bucovina şi o singură dată în Iaşi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca mare parte din ei sunt asa ( nu zic ceva sigur, habar nu am, dar am auzit mereu ( uite si pe moldoveanul ala betiv) atunci asa se va zice despre toti, mereu e asa. cat despre faza cu betivi, e aiurea sa se zica asa laughing. adica tot tineretul e plin de betivi, ca na numai aia e distractie zilele astea. mai nou au inceput si fetele sa prinda din urma, ma uitam pe net in vara cum duceau pe umeri fetele ca erau prea betive. "FITI MANDRI DE ORIGINILE VOASTRE!" tare asta laughing, in alta tara dor prost sa fii sa spui ca esti Roman, la cum e cunoscuta ROmania ca e o tara de mana a 2, fie America, Italia, Germania, Londra sau mai stiu eu care tara. unii ar zice "fi mandru pentru ce a fost" sau mai stiu eu. da, ar trebui. dar de la revolutie in coa" nu are de ce sa fie mandru un roman.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai acum ca presedintele nostru e un profesor care chiar vrea sa repare sistemul de invatamant si sa combata coruptia(din cate am auzit sunt politicieni luati la puricat si so dat spaima in ei si unu sa si impuscat), ce sa mai, calitate germana, mai bine ca domnu Victor,, Fonta,, in 5 sau 6 ani cred ca toti vom fi mandri ca suntem romani, asta doar daca nu-l cauta,, Fonta,, pe domnul presedinte si intre dinti sa i gaseasca vreo bubita si sa o faca publica la TV

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

laughing sper ca esti mic si prostut sa crezi bazaconiile astea, daca ai peste 20 de ani si crezi ca se va schimba ceva, imi pare rau pentru tine.