Sincer, eu sunt fata (:. Well este complicata povestea ta 1. Faza cu scrisoarea ` nu o face. 2. nu ii spune prin intermediul unui mesaj sau email va crede, ca fata in fata nu ai tupeu da` pe mess / si alte alea ai curaj, te va considera slab . Trebuie sa te interesezi ce fel de persoana e, ca sa iti poti arata sentimentele, adica daca e de aia care ar rade de tine...mai bine nu` dar este buna si o incercare, O chemi intr-o pauza ii spui ca vrei sa vbesti cu ea urgent.Si ii spui face to face. Daca va spune ceva de genu: - Eu vreau sa fim doar amici, . Asta e adica nu mi se pare ca e ceva amuzant atunci cand un baiat ii place de o fata, NU va rade nimeni de tine. Si daca vor face baza` vor face ca le este ciuda. Hay te pup. Succes [funda?]
Poti sa-i trimiti msg sau pe mess pentru ca nu cred ca o fi asa de nesimtita sa arate la toata clasa.Cel mai indicat e sa ii spui in fata dar daca nu poti, nah, asta e. Spune-i pe mess sau, da, la telefon.
Cel mai bine ar fi.
Săi zici faţă în faţa că de nu ai părea un plângăcios timid etc
Scrisoarea este cea mai stupidă chestie nu e bine deloc!
Nu îi spune nici pe tel, nicio scrisoare niciun bileţel! Cel mai bine e să-i spui faţă în faţă aşa afli şi răspunsul!
Trebuie să fii mai tare, mia smecher mai isteţ! Fă-i cu ochiul, dă`i impresia că o placi!
anonim_4396 întreabă:
sabin89 întreabă: