In cazul vostru, cel mai bine ar fi ca parintii sa se ocupe de aceste lucruri, unul are sau cunoaste pe un tip care are sala, altul are relatii pentru aprovizionare, altul este prieten cu un DJ-u. Sa vorbeasca intre ei si sa se inteleaga, si pot organiza banchet pentru toata scoala, adica pentru toate clasele de-a 8-a, la jumate pret.
Si in cazul asta dirigii si directorul scolii nu au ce sa faca.
Puteti sa-i schimbati hotararea dirigintei. Vorbiti si cu parintii vostri si acestia vor gasi un local convenabil si mult mai ieftin si vor hotari sa faceti acolo banchetul si diriginta va trebui sa fie de acord.
Puteți să alegeți un alt local, evident mai ieftin, și să îi ziceți dirigintei că voi nu aveți „ fabrică de bani", și că de aceia ați ales un alt local mai ieftin.
Noi nici nu am făcut banchet la terminarea clasei a 8 a.
Am făcut banchet numai, la terminarea liceului.
La terminarea facultății, nu ne-a trecut prin cap, să facem banchet.
Da, este o suma exagerata! Nu cred ca toti isi permit si de aceea puteti vorbi cu diriginta sa stabiliti impreuna un alt local unde e mai ieftin.
Bafta!
Ba da. Ii spuneti dirigintei voastre ca faceti banchetul unde vreti voi, nu unde vrea ea, ca doar voi platiti. Cine marca banul, face regulile
Dar este o mica problema: nu facem doar clasa noastra si toate clasele de a 8a si multi se vaita de bani.nu prea avem cum sa schimbam hotararea dirigintilor
In cazul asta, vorbiti cu parintii sa organizati banchetul separat de celelalte clase. Daca diriginta va vrea sa vina bine, daca nu organizati intre voi si aia e. Nimeni nu poate sa va dicteze ce sa faceti pe banii vostri.
Salut si eu sunt tot din focsani si am terminat tot la scoala 2 dar daca imi amintesc eu bine noi am dat max 150 lei pentru o noapte la restaurant Oscar si a fost ok..acuma in legatura cu problema ta e prea mult 300 lei pentru o zi si in oras..cu 350 lei niste amici anul trecut au facut banchetu de 3 zile in Bulgaria la hotel de 4 stele..Incercati sa vorbiti cu diriginta.
Si eu sunt de la aceeasi scoala tot clasa a 8a si tot focsani si eu ma plang as prefera sa dau vreo 200 lei sa mergem undeva frumos la munte decat sa dau 300 lei pentru cateva ore