| rateu a întrebat:

Sunt in clasa a 9-a la un liceul economic profil economie, tin sa metionez ca acesta nu este printre cele mai bune licee din oras.Am o problema la matematica..nu m-am obisnuit cu materia si cu profesoara si am dat niste lucrari.La prima lucrare am luat 6, am mai dat o lucrare la care nu prea am facut...si la teza la fel...si nu stiu ce sa fac, mi-e frica sa nu ma lase corigent pe primul semestru.Am inteles ca nu a ramas nimeni repetent la nicio materie. Vreau pareri, dau FUNDA.

Răspuns Câştigător
| LaylaSerizawa19 a răspuns:

Pai cel putin incearca sa te concentrezi putin mai mult, ca sa nu ramai corigent. In plus am auzit ca in clasa a 10 iti poti schimba profilul ales. Dar daca ai o proble cu profesorii din liceu, ti-as sugera sa mergi la un liceu mai bun, cat de cat. Daca continui intr-o scoala cu niste profesori de la care nu pricepi nimic, nu faci nimic, doar parcurgi ani degeaba. In schim, daca nu iti place ceea ce studiezi, e un semn ca nu e pentru tine meseriile din domeniu. O meserie se face din placere, nu doar pentru ca are baza materiala, esti fortat/a de parinti etc. Sugestia mea e sa faci ce iti place, nu de vor altii sau ce crezi ca te-ar ajuta mai mult, bineinteles e important si aspectul asta dar nu foarte mult daca nu faci aceea munca din inima.
de ex: Degeaba te chinui 4 ani sa inveti matematica cand tie de fapt iti place romana sau alta materie.

0 răspunsuri: