Pai daca nu ai chef de nimic, noi nu avem ce sa-ti facem. Matematica e grea, intr-adevar, ai nevoie de logica si ratiune ca sa rezolvi problemele si exercitiile. Mie sincer imi place matematica, e una dintre materiile mele preferate.
Daca ai incerca s-o intelegi, poate ti-ar placea, dar nu cred.
Nu te mai gandi la ce nota vei lua, ca deja sti ca vei lua un 2 sau 3. Mai bine pune mana pe carte si invata, decat sa stai la laptop
Dar, daca nu vrei sa inveti, uita de tot si de toate Copiaza de la un coleg, aseaza-ta in banca cu unul cu cap
Bafta la test! Pa pa
Nu te mai gandesti. Un 2 la mate nu e nimic; stai sa vezi cum e cand ramai cu 5-6 restante pe vara.
Serios, nu te mai gandi la asta si eventul incearca sa lucrezi mai mult la mate (sau sa te muti mai strategic in banca).
Stai linistit, nu te ingrijora. O sa iei apoi o nota mai mare. Sunt alte lucruri mai grele in viata pentru care trebuie sa te stresezi asa, o sa vezi. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa inveti. Invata mai mult de acum inainte si o sa iei note mari. Invata, invata, invata!
Am pățit la fel! Incearcă să uiți de acel lucru! Viața nu inseamnă școală! Uită de notă! Nu trăiești să faci doar școală! Gandeste-te la lucrurile bune pe care le ai sau le poti face! TRĂIEȘTE LA MAXIM!
Stiu cum epai incearca sa inveti si sa fii atenta, iar daca vei intelege urmatoarele lectii o sa vezi ca vei putea iesii din starea asta...eu am aceeasi stare numai ca la mine e vorba de fizic, iar eu nu inteleg deloc fizic
Nu te mai gandi la aceasta, stai pe imvu =]]. iesi in oras, fa ce iti place tie cel mai mult, apucate de invatat!
gasesti ce sa faci sa uiti
MadaAwwr întreabă: