Eu cred ca nu e benefica, pentru ca oamenii nu vor mai stii cat e ceasul ex: 6 sau 7?, si daca au la o anumita ora de facut sau luat ceva, nu sti cat e cu aevarat ceasul
Asta este ora oficiala a Romaniei. Prima schimbare s-a facut toamna trecandu-se la ora de iarna pentru a se face economie de curent.
http://www.dreptonline.ro/utile/ora_de_vara_ora_de_iarna.php
Da, mi se pare benefica. Asa- i si normal: iarna dormim mai mult, primavara mai putin daca intelegi ce vreau sa spun.
E benefica si totusi aiurea, eu unul jumate de an am incercat sa ma acomodez sa ma trezesc la 6 si acum cand am reusit, cu schimbarea de ora trebuie sa ma trezesc la 5 cum ar veni... putin mai mult nasol.
Nu stiu ce e atata chestie cu schimbarea, dupa o zi deja te acomodezi
Oricum e oarecum benefica ziua va fi mai lunga (deci mai mult timp de ieseala / antrenamente etc.) iar partea nasoala e ca vom dormi mai putin si mergem mai repede la liceu dar dupa cateva zile deja nu se mai simte diferenta si va fi la normal
Îți strică ritmul? Dar ce program atât de avansat în complexitate și punctualitate ai de o singură oră ți-l dă peste cap?
Este doar ora de vară. Mare căcat. Nu te pune nimeni să te dulci la o anumită oră. Te culci când ți-e somn, nu când îți zice ceasul că ar trebui să-ți fie.
anonim_4396 întreabă: