Buna! Am citit ce au sp ceilalti uni au dreptate iar uni nu...
Am obervat ca unul\una a sp ca re cal armat (lv30) si toata lumea stie ca de la (lv11) ai armat pe urma de la (lv21) ai militar si de la (lv31) ai blindat. dar separe ca el\ea nu stie si a mai sp ca are lv 99, ca e Gm...si ca trebuie sa se bata cu unu de lv 101 ...mah pe metin2 ro lv maxim este 99 nu 101 numai Ga poate sa aiba lv asta de fapt. poate sa aiba orice lv) se vede ca a mintit )
Eu am trecut prin experienta de GA, SGM si GM si nu sunt incantat de aceasta... Pot sa va spun doar ca e super tare ca poti sa ai ce vrei. Dar va zic... e greu.Tre sa le dai playerilor informatii sau nelamuriri. Pot sa zic doar ca amfost SGM pe privat si inca sunt. E p PersonalMetin2 /- [SGM]CocaCola
Nu stiu dar intra pe http://bluep23-metin2ro.blogspot.com/ pentru detalii si dau cont de level mic dar totusi e bun ara lvl 7 pe draco si numele e derenter2 si parola uitasem2
Ce proasta esti loool, in primul rand invata sa scrii si in al2-lea rand ca sa devii gm adica GA trebuie sa ai 99, un comportament civilizat, sa ai peste 18 ani.
Si sa stii daca faci posturi de genu asta cum au facut ceilalti copii : VREAU SI EU ADMIN VA ROGGGGGGGGGGGGGGGGGGG nu veti optine nimic, si sa stii conturi de 30 sau 40 nu se dau gradis mai desteapta pamantului! auzi la ea, daca aveti conturi dati-mi plzzz cat de proasta poti sa fii
Ca sa fi GM NU trebuie sa ai lvl 99 lol. Trebuie doar sa intri pe forum sa trimiti o aplicatie apoi un interviu pe email si in urma un interviu pe chat cu andminul. Ultimul interviu pe chat este similar cu cel din emalil. Daca ei hotarasc ca ai calitati te declara primadata TRIAL GM si daca iti faci treba devi GM complet.
Pai ca sa devii GM [GameMaster] trebuie sa ai lvl 99 apoi intri pe siteul metin2ro pe forum si acolo de fapt nu intri pe mess si vei primi un email de indata ce ajungi lvl 99 apoi va trebuie sa zici ca ai 18 aniu sau peste eu am 19 ani si va trebuie sa trci de un test eu sunt GM pe serverul Gemini sunt [GM]Lioric excat asa ma cheama sunt razboinic pentru mai multe informatii contactati-ma la ID liviu_sukaru2009 am totul la P am cal militar si atentie cei care sunteti pe gemini terminati cu hackurile va dau ban una doua daca vreti doar in caz de urgente va mai dau si yang atentie doar in caz de urgente ca eu pot sa aflu ce aveti in inventar cat yang si alte din astea asa ca nu va puneti cu GM de mine va las pa