| nicko_6736 a întrebat:

Sallll daca mama mea e in italia eu pot primi bani de liceu?sad

Răspuns Câştigător
| Ramona_5995 a răspuns:

Buuunaa!
Daca te referi de la mama ta, da!
Dansa ti. i poate pune pe un card, sau ti. i poate depozita intr. un cont in banca. happy. Dar trebuie sa ai 18 ani din cate stiu eu... Deci mai bine ti. i pune pe numele vrunui apropiat, de exemplu bunica, matusa, unchiul, tata [daca nu este plecat si dansul]. Bafta. Fundita?
Pa.pa! [Ramona.]

3 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu poti primi. Uite eu anul acesta am primit bani de liceu. Şi s-a verificat daca toate datele sunt adevărate.Plus că a venit si o persoana la noi acasă să stea de vorba cu ai mei si să verifice datele.Plus că ar trebui sa declari că mama ta nu dispune de niciun venit si asta ar însemna să se faca la notar şi e necesara prezenţa mamei tale. În schimb daca ai medie destul de mare poţi aplica pentru bursa Dinu Patriciu... însă pentru anul următor s'au făcut deja înscrierile

| EUSIATIT a răspuns:

Nu stiu la ce te ai referit.la banii pe care tii trimite mama sau la ajutorul pe care ti l da statul [bursa sociala] [de] ce inseamna. bani de liceu.bani la liceu?//? daca mama e plecata atunci. vrei ajutor [bursa sociala] daca poti primi bani de la mama e altceva /

| ๓єlเเ a răspuns:

Pai.Da.Pentru ca ea ii trimite de acolo la o banca si iti da un cod tu te duci la banca unde i-a trimis si zici codu si ti da.