| Tasya05 a întrebat:

Salllzz TPU!
Peste cateva zile este ziua varului meu (implineste 16 anishorii :X). Habar nu am ce sa ii iau. El este genul de baiat,, ft smecher" si plin de banii, deci as vrea sa ii iau ceva mai scump nu ceva de 20-30 de lei acolea dar nu stiu ce. Deocamdata i-am luat un cercel ( pentru ca vrea sa isi puna al patrulea cercel in ureche ) si m-am gandit ca daca tot vrea sa faca asta sa ii iau un cercel de aur, cred ca va fi incantat. Dar as vrea sa ii mai cumpar ceva. Ce as putea sa ii mai cumpar pentru ca v-am zis el e ft fitos. Ce cadou ii s-ar potrivi unui baiat in genul lui? Adica plin de banii, smecher, un copil rasfatat, etc. Mentionez ca el de ziua mea mi-a adus fttt multe ( un tricou cu justin bieber, o sapca cu justin bieber pentru ca el a stat in USA vreo 3 luni, mi-a mai dat si 50 de lei si o bratara de aur cu numele meu). Decii, astept raspunsurii mai ales de la baietii, pentru ca imi storc creieru de o saptamana pentru ca habar nu am ce as putea sa ii iau. Aaaa si inca ceva mi-a spus sa fac eu un cd de muzica, pentru ca vrea sa vada cat de bine il cunosc laughing. Mi-a spus sa pun 3 melodie de a lui justin, ceea ce a fost ft usor, si in rest a zis sa pun numai melodiile care ii plac lui. Cn poate sa imi dea si mie o lista cu melodii house ( gen dj blend), pop, muzica usoara, si melodii mai noi, dar pls sa nu fie niciuna rock pentru ca daca vede ca e vreo melodie rock pe cd imi sparge cd-ul in cap ( uraste rau rockul, mai rau ca mine, ceea ce credeam ca nu e posibil ). Deci astept raspunsurii.

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Cam complicata 'povestea' ta laughing Pune bani si cumpara-i un telefon/i-pod daca tot e asa fitos. Ori mai bine un ceas,eventual tot un lant sau o bratara cu numele lui,asa cum ti-a dat si el. Daca nu gasesti cadoul perfect,intreaba-l de marimea la picior si cumpara-i niste adidasi de care stii ca-i plac lui,de la Nike/Adidas,ori un trening tot de la Nike,mai misto.
Cat despre muzica, nu prea stiu ce-i place lui, dar iti dau niste melodii care-mi plac mie big grin
Pitbull & Jennifer Lopez - on the floor
Pitbull & T-pain - baby
Pitbull & Ne-eu - give me everything
Dj Antonie - Welcome to St. Tropez
Andreea Banica - Sexy
Play & Win - Ya BB
Alessia - Find me
Mann & 50Cent - Buzzin'
50Cent & Jeremih - Down on me
Nicole Scherzinger ft 50 Cent - Right There
Connect-R - Ring the alarm
Elena Gheorghe - Midnight sun
LLP & miss sunshine - Sensation
Dony & Elena Gheorghe -hot girl
R.I.O - Hot girl
R.I.O - Miss sunshine
DJ Sava feat Andreea D & J. Yolo - Money Maker
Jennifer Lopez & Lil Wayne - i'm into you
Puya - Vestul salbatic
Sahara feat. Shaggy - Champagne
Ryan feat. Radu - Amor
Sunrise inc - still the same
Kamelia - come again
Dj robert georgescu - beside you
AlexUnder Base Ft. Lys - Drums
Toni Tone feat. Lexi - Forever Alive
Tim berg - seek bromance
Enrique Iglesias-tonight
Alexandra stan - come back
Residence Deejays - Echo
Coco Fay - Not the same
Kesha - Blow
Ryan feat. Radu - Amor
Cabron & Karie - Da` nu legale
DeMoga & GuessWho - Tot mai sus
Inna - party rocker

Sper ca nu le-am repetat prea rau :* Distractie placuta la party!

1 răspuns:
| Tasya05 explică:

Mzzz mult @chocovabilla. Appp melodiile sunt super. Le-am pus pe toate si chiar i-au placut!