Te rog uita-te in raspunsurile mele mai vechi ca am mai dat acest sfat unei tipe carea ii placea de un coleg.
Pe scurt da tu trebuie sa faci primul pas, asa e mereu, doar ca baietii vor crede toata viata ca ei fac totul de fapt (si pentru asta va multumim) cand de fapt voi faceti toata treaba.
Mergi la el cere-i o secunda libera pe hol zii ca vrei sa te uiti la ceva la palma lui apoi strange-i-o la piept, sau macar ramaii putin mai mult cu ea in mana ta astfel in cat sa simta ce iti doresti de la el, cu siguranta va reactiona, apoi ofera-i ocazia sa fiti doar voi 2 si saruta-l tu pe obraz spunandu-i k e dulce foc si k iti plac obrajorii lui si k de asta ai facut acest gest,, restul... de alt fel mult mai interesant vei gasi in raspunsurile mele mai vechi.
2. De ce nu mai puteai pune intrebari? Ai vreo limita pe cont?
Pai se spune ca daca un baiat te place se uita mai mult ca de obicei la tine, inventeaza tot felul d scuze ca sa poata sa vb cu tine, spune vreo gluma sau face cv zgomotos apoi se uita in directia ta ca sa vada daca l-ai remarcat sau nu. Daca nu te baga in seama este posibil sa aiba o prietena. Dar, totusi este bine sa te gandesti ce reputatie ai u in scoala ta. Daca lumea te barfeste si spune numai lucruri rele despre tine, este posibil ca de aceea acel baiat sa nu te fi remarcat. Daca esti populara iar ceilalti te stiu ca o fata super de treaba poti sa-ti pui o prietena de-a ta care il cunoaste( poate fi si un coleg, dar atentie! baietii nu sunt asa de incredere cand ine vb de asa ceva) sa-i spuna o vorba buna despre tine. Dupa un timp pune aceeasi persoana sa-l intrebe ce parere are el despre tine. Daca e una buna, ai sanse. Dar, daca nu, gandeste-te unde ai gresit si incearca sa-ti repari greseala. Daca nu te place ca aspect fizic, nu te panica sau sa incepi cu fraze d genu: sunt super-urata, nimeni nu ma place sau orice chestie d genu asta. Si nu-ti face griji, toti ne gasim jumatatea. Poate peste o luna sau 2 vei gasi un baiat care te place si il placi si asa ve uita de cel dintr-a 7-a. Mult succes!