| Lorena_6574 a întrebat:

Sallz!
Spuneti-mi si mie cum pot sa desenez frumos...adica desenez urat si la mine in oras nu este cursuri de pictura sau ceva de genu...va rog. vreau sa invat singura sa desenez niste fete.aratati-mi desene cu fete care leati desenat voi ca sa ma iau dupa voi va rog frumos! la cele mai frumoase desene funda si la celelalte vot folositor!

6 răspunsuri:
| AddaXD a răspuns:

Este un site, www.desenatori.ro, cu desene facute de diferite persoane, si cand dai pe desenul respectiv iti arata cum a desenat pas cu pas. Am incercat si eu sa desenez unele din ele pe hartie si mi-a iesit. :) Si merge sa te iei dupa ele si daca desenezi pe calculator. Succes :)!

| LetyKaty a răspuns:

Pai sunt pe youtube cursuri. de exemplu scrii how to draw a girl, si ei iti arata niste filmulete cu oameni care te ajuta sa desenezi pas cu pas. sper ca ti-am fost de ajutor. funda/? http://www.youtube.com/watch?v=lNETYsJV52s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Si eu desenez si imi place foarte mult. Nu te mai plange ca desenezi urat. pentru ca si eu eram la fel! Trebuie doar sa exersezi. incet, incet o sa incepi sa evoluezi si nu mai desenezi asa urat. E bine sa desenezi odata la 2 zile (eu asa fac). sa nu desenezi asa rar ( data pe 1 sapt sau luna ). sa desenezi mai des. Incepe sa desenezi chestii mai simplute pentru ca esti la inceput :). Apoi dupa ce inveti sa le faci incepe cu alte desene putin mai greute si tot asa.
Aici am cateva desene de ale mele :
http://weheartit.com/diia_diana112/collections/91157610-my-draws

| Danyellaaa a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=zGsPO6Fzzr0&feature=player_detailpage
Uite asta o sa te ajute mult, eu asa am invatat sa desenez fete si, la momentul de fata chiar imi ies bine.
Succes!:d

| Danyellaaa a răspuns:

Funda?happy

| adrianaaa_2176 a răspuns:

Buna eu desenez destul de bine si ca sfat iti voi spune sa te uiti pe site-ul www.desenatori.ro acologasesti o gramada de desene ca sa te inspiri si poti sa vezi si cum se fac sau poti sa mergi la google imagini si scrii,, desene in creion,, apoi dupa ce le vezi incearca sa le copiezi pana ies aproape de cel original...bafta!