| david444 a întrebat:

Salu TPU!
Am o mica problema, dintr-o data a inceput sa imi bata inima tare, ascult melodii de dragoste,ma simt gol pe dianuntru, parca mi-a furat cineva ceva si nu stiu ce se intampla.Nu m-a ranit nimeni si nici nu cred ca m-am indragostit
Plz ajutor

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Poate te simți singur, poate te simțit lipsit de viață, fără sens. Poate aștepți ceva deosebit să se întâmple cu viața ta, poate e doar o fază ce va trece în curând, sau poate e o perioadă ce îți va afecta enorm viața!
Toți avem senzația că cineva este dator să ne facă fericiți, să ne iubească, să ne facă să ne simțim bine! Dar nu este deloc așa! O dată ce TU nu dăruiești, nici nu trebuie să te aștepți să primești!
Treci prin acea perioadă a vieții când știi că îți dorești ceva, dar nu obții acel ceva! Asta te face să te simți neputincios, fără vlagă.
Ar trebui să faci ceva cu viața ta. Chiar ai de gând să îți trăiești viața precum un melancolic? Timpul trece, trecutul se pierde, viitorul e departe. Doar prezentul e cel ce rămâne constant; iar din acest motiv trebuie să îl trăim din plin!
Dacă vrei să te simți mai bine, trebuie să îți dorești asta cu adevărat! Trebuie să crezi în tine și în forțele tale! Dacă crezi că vei fi fericit doar pentru că persoana pe care o placi te place și ea, sau pentru că ai câștigat la loto, nu vei fi niciodată cu adevărat fericit! Sursa fericirii tale ești doar TU!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Acele piese pur si simplu a avut un efect asupra ta emotional

| IustinaC a răspuns:

Probabil te simti singur, iti lipseste ca cineva sa ii peste de tine, sa te sune.Stii cum se zice, poti sa fii inconjurat de o mie de oameni, daca nu e cel care iti trebuie, nu are rost nimic.

| nyckdaman a răspuns:

Cred ca ai sufletul altcuiva in tine, ai avut an "out of body experience" si cand sa intre sufletul tau la loc in corp, i-a luat-o alt suflet inainte, sufletul unui delfin care a avut tot "an out of body experience"