| Alexandru250201 a întrebat:

Salu TPU, ma simt foarte frustrat din vaste motive legate de fete.
As fi foarte recunoscator daca mi-ati spune cum sa-mi treaca.

12 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Citește din Biblie dragă frate, Hristos te iubește!

| Alexandru250201 explică (pentru Celcestietot):

Si gen cu ce m-ar ajuta daca citessc din biblie?

| Celcestietot a răspuns (pentru Alexandru250201):

Biblia, aceasta carte adevărată, are exact cuvintele potrivite nevoii tale. Să vezi cum te înveselește Dumnezeu dacă citești, iar daca îl urmezi, o să fi in al 9 lea cer de fericire, datorită Duhului Sfântwinking!

| gemeni6226 a răspuns:

Uite la varsta pe care il ai tu si eu am fost foarte frustrata in legatura cu baietii desi nu eram urita.Motivul era lipsa de experienta caci nu prea faceam parte din nici o gasca si mereu eram cu visarea iar viata reala nu este despre visare si romantism.Am la servici pe unul, ce sa zic destul de uritel dar sa nu spun ce priza are la fete si femei pentru ca nu se sfiieste sa spuna ce gindeste si sa si faca ce gindeste.La unii chiar functioneaza sa faca acest lucru adica sa treaca peste ceea ce inseamna sa fii rusinos.Cu mine nu indrazneste caci i-am zis din start ca sunt de varsta lui maica-sa adica am un baiat de varsta lui. Cine se poarta decent si stie sa tina distanta(ma refer la femei)barbatii o simt si nu se complica.Dar intrebarea ta era despre altceva.Si raspunsul este:indrazneste. Poate o sa fie cine te va refuza si poate cine nu! Daca nici nu incerci nu ai de unde sti.Asa ca succesul sta in curaj!

| Swae a răspuns:

Te rog sa detaliezi. Si ai putea sa incerci sa-ti ocupi mintea cu altceva.
Te apuca o frustrare? Te apuci repede sa faci altceva, iti directionezi atentia catre altceva.

| Alexandru250201 explică (pentru Swae):

Sa mi directionez atentia catre ce anume? Fii si tu mai detaliat

| Swae a răspuns (pentru Alexandru250201):

Pai ce te pasioneaza pe tine. N-ai hobby-uri?

| Alexandru250201 explică (pentru Swae):

Ba da

| xeum a răspuns:

In viata sunt problemele mult mai importante decat femeile. Din pacate frustrarile se spala cu realizari, nu stiu ce experiente neplacute ai sau ai avut cu femeile, ideea e ca n-o sa mori singur. Cam vaga intrebarea, in fine