Am deschis eu o intrebare asemanatoare. In general mamele vor baieti si tatii fete, de ce, n-am inteles.
Nu toti sunt asa, dar f multi.
De ex matusa mea de la munte avea o fata de seama mea, cu ea nu se prea purta bine, pe mine ma simpatiza enorm, zicea "ah ce mi-am dorit un baiat".
Mai e o chestie aici.
De obicei băieții sunt mai apropiați de mame in timp ce fetele sunt mai apropiate de tați.
De cele mai multe ori băieții moștenesc caracterul mamei lor în timp ce fetele moștenesc caracterul tatălui.
Corect! Asa am zis si eu pe unde era cazu, ca baietii mostenesc caracterul mamelor.
Baietii is mai apropiati de mama si fetele de tati in prima parte a copilarie, dupa aia mama cu fata, tata cu baiatul.
Deci tata pierde fata dupa aia ca si apropiere.
Ce facea matusa de la munte m-a socat, o punea pe fi-sa sa faca curat desi avea febra. De multe ori mama nu se prea poarta asa bine cu fi-sa, se cearta..., e mult mai mandra daca are baiat.
Iar mie imi sufla in coarne, desi nu era matusa mea pe bune, era nevasta unchiului mei de al doilea, iar fi-sa era verisoare de gradul 2.
Eu am si fata si baiat m-am bucurat de amindoi. Ceea ce am totusi o durere ca mi-as fi dorit patru copii dar nu aveam conditii materiale sa-mi permit atit.As fi dorit patru ca imi plac foarte mult copiii si mi-ar fi placut sa am o familie mare.
3 baietei si o fetita?
Indiferent.Doar sa fie patru.
Sincer cred ca cu fetele e mai multa problema decat cu baietii. Fetele isi pun la suflet orice baietii mai putin.De aceea e mai usor sa fii mama unui baiat decat a unei fete.Cel putin in experienta mea personala mereu asa a fost fata plingea din orice iar baiatul meu nu.Plus ca baitul meu se descurca financiar cu mult mai usor ca fata mea.
Fa 2 baieti si totul va fi bine
Multumesc ca ma vezi tinara ca sa mai pot face asta, dar am 60 deci fapta e consumata.
Nu cred că există termen de comparație.Si daca e băiat și dacă e fata aceeași bucurie o să fie.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: