| ♥•ßyencuţa•♥ a întrebat:

Saluatre TPU! Aceasta nu este o intrebare, ci este o initiativa. Una ce sper sa aiba catusi de putin succes! Pt. a putea raspunde la o asemenea intrebare nu-ti trebuie cunostinte dintr-un anumit domeniu! Eu vreau doar sa oferim sprijin cuiva! Este vorba despre boala cronica ( pentru. cei ce nu stiu ce inseamna cronic: letala; de care nu te mai poti vindeca) numita S. I. D. A (Sindromul Imunodeficientei Umane Dobandite). Totul a inceput din ziua in care am fost aleasa sa paricip la un concurs legat de aceasta boala. Am primit materiale din care sa invat, iar tot ce am citint acolo m-a pus pe ganduri. Sunt mii sau chiar milioane de oameni care sufera de aceasta boala. Ce puteti face voi? Sa va informati si sa fiti alaturi de persoanele infectate! Pe acest topic nu sunt acceptate raspunsuri rautacioase! Daca vreti sa aflati mai multe aveti urmatoarele modalitati:
-sa ma intrebatipe acest topic, pentru. a afla si altii raspunsul
-sa sunati la nr. de tel. 0800800033(apel gratuit)
-sa intrati pe site-ul www.deschidetiinima.ro.
Nu cer de la voi decat putna intelegere pentru. cei bolnavi. Pe acest topic vreau sa vad opinii, idei, sau orice altceva ce-i poate ajuta pe cei bolnavi de H. I. V. / S. I. D. A. Apropo, vreau sa mentionez diferenta dintre H. I. V si S. I. D. A.: H. I. V este un virus transmis pe cale sexuala, intravenoasa, prin folosirea obiectelor ascutite, prin contactul direct cu sangele infectat, de la mama la fat in timpul sarcinii, la nastere sau prin alaptare,..., iar S. I. D. A. este stadiul final al bolii. Va astept parerile!

Răspuns Câştigător
| Biencush a răspuns:

Felicitari pentru initiativa! E de apreciat!

0 răspunsuri: