1. Ai niste greseli pe pagina principala pe care ar trebui sa le corectezi. Gen: "Vom cunoaste cele mai frumoase ANIME-uri cunoscute vreo data". Si "Cind privesti un ANIME pe (in loc de un) japoneza si ai traducere jos unele cuvinte le memorezi, nu".
Mi s-a parut insa o incercare draguta de a justifica nevoia noastra de anime. Pot spune cu mana pe inima ca m-au educat aceste animatii^^.
Imi place pagina de chat.
3) Pe blogul anime ar trebui sa pui link pentru fiecare anime. Pe prima pagina ai zis "anime-urile noastre preferate", ceea ce implica 2 persoane sau mai mult care au facut acea lista, dar eu am impresia ca sunt anime-urile tale preferate.
2) ~ Inteleg ca site-ul tau nu e terminat, asa ca sper sa mai apara niste linkuri intre timp. Uite ce poti face: poti sa pui muzica OST anime. Ai acolo o intrebare cu muzica rock - ei bine, poti pune si de-aia. Majoritatea celor care s euita la anime sunt rockeri - nu stiu de ce, dar asa am constatat. Si nu a fost niciodata o rusine sa asculti rock. Nimeni nu se ia de rockeri, insa de manelisti sau house-eri...aoleu.
~ ceea ce practica toti: manga doujinshi, fan art, GFX (adica avatare, sig-uri si wallpapere, toate facute de membri), fan fiction in romana, AMV-uri, OST song cover si concursuri de manga, fan art, GFX, fan fiction, AMV-uri, OST song cover (dar pentru asta ai nevoie de instrumentalele cantecelor; unele se gasesc pe youtube).
~ al doilea poll, daca se poate, da-ne mai multe variante
~ pagina de blog anime are parte de o imagine, frumoasa de altfel, dar care se repeta. Chestiile astea sunt putin enervante, stii? Ti-as recomanda, daca tii la acea imagine, macar sa o faci mai mare, incat sa ocupe ecranul. Fa-o cel putin 800X600 sau ce alta rezolutie vrei. Stiu, o sa pierzi din calitate. Daca insa nu tii neaparat la imagine, exista o gramada de wallpapere out there, si poti chiar tu sau vreun colaborator sa faceti unul.
"ANIMEUL e o parte a dragostei si a sperantei." Asta nu am inteles-o. E prea profunda pentru mineXD
"SITU-UL VIETII INSUSI!" exagerezi putin
4) Doar greselile de exprimare si entuziasmele exagerate.
E foarte frumos.
2 ) Ai putea sa adaugi si Tsubasa.
3 ) Am raspuns. La nebunie.
4 )Ai putea sa schimbi culoarea scrisului. Sa pui ceva mai viu dar nici prea strident.
Serios, chiar nu realizezi ce naspa se vad patratele alea cu buline pe fundal?
foloseste imaginea asta:
http://www1.blogblog.com/dots/bg_dots.gif
E dragut. Trebuie lucrat ceva la shape, dar nu pot sa-ti dau idei ca nu ma pricep.
Este bunicel ...insa daca ai avea mai multi vizitatori ar fi mai bine.incearca sa iti aduni cat mai multi membriParerea mea :*
MadaAwwr întreabă: