| Yoคna a întrebat:

Saluthappy Acum 2-3 saptamani a fost pe HBO un film cu o fetita care avea o familie cam plictisitoare ( asa credea ea ) dar intr-o zi descopera o usita unde e tot aceeasi familie ( a ei ) dar numai ca acele "fiinte" aveau in loc de ochi, nasturi. Iar prietenul ei ( de joaca sa zic asa. ) nu vorbea. In lumea cealalta era foarte vorbaret el avea si o pisica. Fata vroia sa ramana acolo dar ca sa ramana trebuia sa isi puna si ea nasturi.Bla bla. Apoi "mama a 2a" s-a suparat pe ea, a dus-o intr-o camera acolo mai erau si alti copii care si-au pus nasturii dar mama a 2 a le-a luat sufletele. i-au spus sa nu faca aceeasi greseala. Dupa "mama a 2 a a fetei" s-a transformat intr-un paianjen si asa mai departe. Imi puteti spune cum se numeste filmu va rogsad dau funda+vot:*

Răspuns Câştigător
| Diabolique a răspuns:

Filmul se numește Coraline (2009). Vezi trailerul http://www.youtube.com/watch?v=LO3n67BQvh0.
Pe viitor încearcă să postezi la categoria potrivită!
Numai bine!

3 răspunsuri:
| Yoคna explică:

Diabolique stiu ca aceasta categorie nu era chiar potrivita.dar e aproape cea mai frecventata... Mshappy

| Diabolique a răspuns (pentru Yoคna):

Nu ai pentru ce!
Este greșit să postezi la o anumită categorie doar pentru că este mai vizitată decât alta. Chiar dacă la "Filme & Seriale" ar intra mai puțini utiliziatori, măcar te poți baza că aceia știu mai multe în acest domeniu.
O seară faină în continuare!

| diaηα a răspuns:

Coraline se numeste
L-am vazut de vreo 3 ori` love struck
E super fain love struck