Sunt tătăroaică si din cate am inteles cred ca puteam sa il vedem doar daca murea normal adica varsta, daca era bolnav etc(gen sa nu se sinucida). Si la intrebarea ta nu stiu cum pot sa iti raspund dar la noi nu este preot, pana la aceasta inmormatare am fost doar la înmormântări de romani
Visele nu au însemnătate! Nu încearcă să ia nimeni legătura cu tine, te asigur.
A fost un șoc pentru tine faptul că un membru al familiei și-a găsit sfârșitul în acest mod. Prin urmare, în subconștientul tău s-au imprimat posibilele scene ale nenorocirii care a avut loc.
Salut. Eu zic ca ai visat fara o cauza anume, ci ca asa a fost sa fie. Daca voia sa iti spuna ceva, o facea pana sa se sinucida, logic.
Esti mica probabil. Chiar adulti in toata firea au probleme cu conceptul mortii si acceptarea lui. Asupra ta, la o varsta mai frageda, acest fenomen a avut un impact enorm. Probabil e prima persoana apropiata ( si primul caz pe care nu-l vezi la televizor ) care isi pierde viata.
Daca se repeta aceste vise si te "bantuie" cel mai bine e sa vizitezi un psiholog pentru ca e o experienta destul de marcanta. Daca incerci sa treci cu vederea si nu distrugi radacina problemei poate sa te afecteze si pe viitor.
Visele astea apar pentru ca te consuma gandurile ca ti s-a intamplat ceva socant.
Acum faptul este consumat, mortii nu pot comunica cu viii (nici invers), pentru ca realitatea nu permite. Nu exista spirite, nu exista fantome, nici alte lucruri supranaturale.
Cu timpul si fara sa-ti dai seama, te vei obisnui in aceasta noua realitate. Nu vei uita ce ti s-a intamplat, dar vei invata sa traiesti cu aceste ganduri.
Nu te mai gândi la ce da întâmplat și nu o sa îl mai visezi, imi pare rău pentru pierderea suferită da ar trebui sa treci peste fiindcă te va afecta daca mereu te vei gândi la el. Cine știe ce probleme avea de o recurs la așa ceva. Să comunici cat mai mult îți va distrage atenția dar nu despre subiectul întâmplat. Multă sănătate și încearcă să nu te mai gândești prea mult la ce s-a întâmplat. dacă crezi că nu poți vizitează un psiholog.
Visele tale sunt reactia creierului la faptul ca ai avut ocazia sa vezi asemenea intamplare si nu ai fost lasat. Acum subconstientul vrea sa recreeze imaginea, acțiunea intamplata. Stii toate detaliile si locul dar nu ai vazut punctul culminant si asta te intriga. Vei mai avea cateva vise pana vei reusi sa pui ordine in idei si vei reusi sa vezi in minte tot tabloul, apoi vei scapa. Nu sta seara cu gandul acolo si fă ceva ce iti place, asculta muzica la casti
Daca ti ti-e frica eu ce sa mai zic?
Nu stiu frate, eu zic sa dormi cu lumina aprinsă sau stai treaz cât mai mult noaptea, sa zicem pana la 3 si dupa aia te pui sa dormi stiind ca peste 2 ore se face lumina!
Nu trebuie sa iti fie frica, nu are de ce. De ce ti-e frica ?
De cosmaruri si de el. Adica in general mi-e frica de morti indiferent de ce relatie am avut cu ei(prieteni, rude etc)
Cosmarurile nu te vor afecta in viata reala, iar acesta nu mai are ce iti face. Asa sa nu iti fie frica de cine a murit, ca nu o sa iti mai faca nimic.
Mi-e frica sa nu visez ceva foarte urat si nu cred ca pot face nimic in privința asta, pur si simplu mi-e frica de cosmaruri, cat despre morti...depinde si cum au murit, am uitat sa menționez ca nu de toti mortii imi este frica dar m-am referit ca mi-e frica de orice mort atunci cand stau langa el singura (intelegi tu), de exemplu acum 2 ani cand străbunicul meu a murit si nu am avut niciun fel de frica, am fost foarte suparata si am plans dar intr-un fel am fost si mandra de el pentru ca a putut duce toate greutățile pana la varsta lui
Elimina aceasta teama, este spre binele tau.
Crezi ca eu imi doresc sa am aceasta teama? Explica-mi si mie, cum mai exact pot sa fac asa?
Pana nu ti se intampla ceva rau, poti sta linistita. Tu ce zici, este bine asa?