| AdiCartofiPrajiti a întrebat:

Salut, am 12 ani.
Vreau sa va zic o descarcare a mea, poate o sa ma credeti ciudat sau chestii pe care orice om le spune daca ar auzi vorbe de genul, stiu ca nu este site-ul potrivit pentru asta, dar nu am la cine.
Am prostul obicei sa ma trezesc la 3-4 dimineata si sa imi incep gandurile de la A la Z, recent ma gandeam: cum o sa ma descurc in lume? Si de ce lumea e asa de rece cu mine? Am eu ceva la mine? Asta mi se intampla si la scoala, sunt a 6 a si am incercat de anul trecut sa ma imprietenesc cu cativa colegi, sunt o fire mai slaba cum zic ei, sunt luat peste picior, dar nu vreau sa fiu cine nu sunt pentru niste prieteni si aceasta regula e pe lista neagra in clasa, de aici mi-a venit fantezia cu lumea rea, am auzit vorba asta si la alte persoane mai demult.
Inca am dilema de ce ma uraste lumea?
Orice as face gresit sunt clasificat la "prostii clasei" sau "ciudatii clasei" iar ei nu sunt bagati in seama.
Mi se pare anormal sa clasifici oamenii si sa ii lasi fara comunicare, chiar daca ei doresc asta.
Va multumesc ca m-ati ascultat.

Răspuns Câştigător
| Mayhem666 a răspuns:

Lumea a fost, este, si mereu va fi rea. Toti simtim asta cate o data, dar lucrurile se schimba. Nu o sa stai clasa a 6-a pentru totdeauna. Timpul trece, si lucrurile se schimba.

7 răspunsuri:
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Vrei să vorbim pe privat?

| gellalbie4ever a răspuns:

Lista neagră? LOl și cine a făcut-o TATA MARE SAU MAMA MARE!
((Tu să te iei de ei doar dacă ești tare în gură sau ști să te bați.))
lăsând gluma deoparte În primului rând te felicit ești mai deștept decât cei de a6a ( ahem. idioți)

În al doilea rând ar trebui să îți găsești colegi cărora să le placă să facă ce îți place ție.
Pentru că:

1.Chiar și dacă decizi să stai singur ai nevoie de niște colegi cu care să îți pierzi timpul să nu te trezești mai târziu cu lacune în socializarea cu alte persoane

Chiar și de ai căzut în asta din greșeală si am ajuns să purtăm acum
conversația asta. Nu te las sa pleci până nu îți spune: că nu este ok să copiezi pe alții sau să te prefaci pentru niște lucruri trecătoare care nu îți aduc ție niciun beneficiu.

| AdiCartofiPrajiti explică (pentru gellalbie4ever):

Mulțumesc pentru răspunshappy in legătura cu cei de a 6-a, dacă ne luam așa toți suntem inteligenți precum spunea Albert Einstein: "Dacă judeci un peste despre abilitatea sa pentru cățărat in copac pentru ca va crede ca este prost toată viața lui", poate sunt "inteligenți in alt domeniu" și o sa se maturizeze curândhappy

| gellalbie4ever a răspuns (pentru AdiCartofiPrajiti):

Păi și nu își merită titlul?

Nu au niciun talent special în nicio altă ramură. Se pricep la a fi proști și prost o să fie până o să schimbe ceva la ei. Iar puștiul ăsta are o șansă. Nu îmi interveni tu mie peste lecții că nu ți-am dat eu permisiunea încă.

| AdiCartofiPrajiti explică (pentru gellalbie4ever):

Scuze daca am zis ceva care deranjeaza, dar am vrut sa zic ca am colegi care au note sub 5 la scoala dar sunt foarte buni in alte domenii: informatica, arta etc. + ca nici eu nu sunt asa de destept, dar toti care avem varsta asta cu pubertatea o sa ne maturizam la o varsta, alti mai repede alti mai tarziu.happy

Unii niciodată?