| smhfg a întrebat:

Salut, am 14 ani si am inceput de 4 zile sa vorbesc cu o fata prin mesaje, ea sta la 57km de mine. Ea mi-a zis ca e foarte timida, am mai avut 2 relatii si stiu cum sa vorbesc cu o fata.
Ii trimit storyuri cu mine, poze cu mine, ii trimit mesaje frumoase, de ex:"te iubesc"
"Nu stiam ca o sa imi placa asa de mult de tine", "dedicatii" laughing si multe altele.
Rade foarte mult la mesajele mele si la un moment dat am intrebat-o daca ma iubeste si a zis "nu stiu" tin sa mentionez ca e prima ei relatie. Eu cred ca daca nu ma placea imi dadea bloc direct sau nu radea asa de mult la glumele mele. Am intrebat o daca sunt frumusel si ea a zis" Daa.".
Ma deranjeaza ca eu cand ii zic de ex.: "Neata iubire" si ea imi zice"neata" fara iubirecrying.Tin sa mentionez ca e foarte timida.
Scuze ca am scris asa de mult, va rog ajutati-ma crying.

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Aoleu. Dar le ai vad.

Bun, o sa iti explic catde clar pot si las pe ceilalti sa rada de intrebarea ta.

Ai 14 ani si te astepti la lucruri de iubire? Pai ai mai avut relatii. Le iubeai si pe acele fete? Ce s-a intamplat? La cat? La 12 ani? Colorau frumos? Nu treceau de contur?

Sa te ajutam cu... ce. Este clar ca ea este mai matura decat tine, chestia cu iubirea nu se zice asa de usor, de placut te place, este evident. Dar pana la iubire mai este cale luuuunga. Plus ca daca pana acum ai mai avut relatii si stii cum sa vorbesti cu fetele cum zici tu (desi... realizezi ironia), iti dai seama ca pana o sa mai treaca anii o sa faci la fel? Poate la asta se gandeste si fata. A mai avut relatii, o sa mai aiba. Unde este iubirea la mijloc?

Vorbesti de abia 4 zile. 4 zile. Pai in patru zile nici nu iti creste bine un fir de par pe fata si tu vrei sa ii castigi increderea ei, in 4 zile?

Daca chiar vrei sa dai dovada de maturitate, vorbeste cu ea in continuare, asteapta sa va cunoasteti, sa TE cunoasca, sa ii arati ca stai langa ea mereu... si asa peste ani, poate o sa aveti o relatie frumoasa si adevarata. Pana atunci mai este.

| CostinAlamariu a răspuns:

Lol pubertul de 14 ani vrea iubita. Treci si fa-ti temele copile.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu stiu sigur daca mi-am mai luat atata cringe de la o intrebare de pe TPU dar sigur te plasezi lejer in top 3. Care iubire si cum sa te iubeasca ma pustiule daca voi nici nu va cunoasteti irl?! Confundati iubirea cu gagicareala ieftina si atractie sexuala. Cu ce vrei sa te ajutam? Tu-i dai dedicatii si o pui sa iti spuna ca esti ''frumusel'', este peste puterile noastre deja. Sunt convins ca daca iti citesti singur intrebarea peste 4-5 ani iti iei mare cringe cum am luat eu acum.

| StefanChriss a răspuns (pentru siriusblack98):

Subscriu la faza cu cringeul! laughing