| anonime_1769 a întrebat:

Salut, am 14 ani si ies cu un baiat de 15, parintii mei sunt impotriva familiei lui, deoarece cind eram mica am avut niste neintelegeri, acum ies cu el pe ascuns, dar il iubesc enorm, ce sa fac?

4 răspunsuri:
| elamit a răspuns:

Daca va iubiti ce conteaza ce au avut parintii vostri pentru ei nu trebuie sa suferiti voi.

| ramona_4785 a răspuns:

In primul rand daca voi doi va iubiti este de ajuns nici macar parintii nu pot sa interzica asta, apoi daca parintii lui nu se inteleg cu ai tai nu inseamna ca pe prietenul tau nu il suporta (deci e de bine exista o sansa sa fie de acord si atunci toata lumea fericita) si cel mai bine e sa faci ce-ti spune inima si apoi mintea(citeste mesajele dar sa faci ce crezi ca e mai bine ).

| anaela_1467 a răspuns:

La varsta ta iubesti enorm? unde-ti este copilaria si inocenta? Sex ai facut? Daca eram in locul mamei tale si te descopeream iti dadeam o mama de bataie sa ma intrebi si la 18 ani daca iti dau voie sa vorbesti cu un baiat. Pune mana si invata carte sa ajungi cineva in viata si mai tarziu dragoste, e plin pamantul de curve nu ingrosa randurile

| CRIS730 a răspuns:

Nu lasa pe nimeni sa va desparta
fa ceea ce iti spune inima
daca si el te iubeste si te merita nu il lasa
si in plus parintii tai sunt impotriva familiei lui
dar ce ar avea cu el?
conteaza cum se inteleg parintii tai cu ai lui? sau cum va intelegeti voi doi?