anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 14 ani si la scoala mereu ma imbrac simplu insa este una la scoala si mereu se ride de mine nu stiu ce vede asa haios, azi din nou mergeam pe coridor si ea era cu prietena ea ele au cite 17 ani, si ele sunt cu fite se imbraca frumos si toti le iubesc numai pentru asta si ce sa fac cind o sa se mai rida de mine? sa ma apropii de ele? sau ce sa fac? sa rid si eu in schimb de ele nu e de mine! Am nevoie de sfaturi urgente mersi

Răspuns Câştigător
| birdie14 a răspuns:

Bună. Cred că cel mai simplu şi eficient sfat ar fi să le ignori pur şi simplu. Odată şi odată vor vedea că nu le bagi în seamă, se vor plictisi şi vei scăpa de gura lor.Alt sfat ar fi să gândeşti logic, astfel de copii vor sta toată viaţa pe banii lui tati şi mami, vor rămâne nişte inculte care râd din orice motiv stupid.Nu încerca să vorbeşti cu ele, nu te coborî la nivelul lor, ele vor rămâne mereu fetele frumoase, populare dar doar atât, tu poţi face mai mult, aşa că lasă-le pe ele în urmă; sincer cred că ăsta e cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci.
Baftă.

5 răspunsuri:
| bogdan1004 a răspuns:

Ce sa spun nu le baga in seama lasa-le sa rada de tine ....fiecare e cum vrea, sffatul emu nu le baga in seama

| schitikica a răspuns:

Da Bogdan mersi o sa incerc

| ÐÿÅ a răspuns:

Orice ai face nu le copia, nu le arata ca tu suferi, incearca sa nu le mai dai atentie, sau chiar atunci cand ele rad te tine nu sta suparata. ZAMBESTE

| schitikica a răspuns:

Diana mersi mult love struck

| eu4you a răspuns:

Oamenii ca ele sunt apreciati decat la un moment dat, apoi, cu totii isi dau seama cum sunt ele de fapt si nici macar nu vor mai vorbi cu ele.Ma bucur ca in scoala ta sunt doar 2 fete ca alea... ce sa mai zica cei care au cel putin 3 fete din alea la clasa?(eu)Si sigur ca esti mult mai apreciata de profesori decat sunt ele. Te asigur! Sper ca te-am ajutat!