anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si vine timpu sa inceapa scoala, dar am o problema cu somnul m-am obisnuit sa ma culc pe la 2-3 noaptea si sa ma trezesc lintre 11-1 ziua ce sa fac mai sunt 2 zile si incepe scoala si trebuie sa ma trezesc la 6.30 dimineata pentru ca fac naveta (dau funda, va rog dati-mi un sfat bun)

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Iti revi tu, nici o grija! Toata lumea pateste asa! Dar dupa ce te scoli la 6, 30, sa vezi cum cazi din picioare la 22! Si nu mai bea cafea dupa ora 18.

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

In doua zile mare lucru nu ai ce face.Organismul se va regla singur dupa prima saptamana de scoala.Va fi mai dificil insa impins de imprejurari incet vei ajunge sa te culci mai devreme.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt la fel, nu ai decat sa te culci cand incepe scoala pe la 12, apoi incerci pe la 11 si pe la 10 si cam asa...treptat iti vei intra in ritm.
Bafta!

| Georgiana2905 a răspuns:

Nu te ingrijora dar in acelasi timp nu iti neglija scoala. Cum te-ai obisnuit cu atata bine, cu un astfel de program, te vei obisnuit si cu nou program, cel de an de an. Iti va fi mai greu primele zile dar cand iti va veni pofta aia nebuna de cultura te vei trezi la 6. lasa ca va fi bine. si eu ma plang. scoala, elevi laughing teme, teste,, dar ii iubesc pe toti. chiar si pe cei somnorosi.