Sa nu-mi spui ca ti-ai pierdut optimismul? Sa nu-mi spui ca nu exista lucruri pe care sa le agreezi? Ce te opreste sa apelezi la ele pentru a depasii aceasta stare de monotonie?
Singur si trist la o varsta asa frageda? Suna dubios.
Nu ai amici, frati, surori, nimic? Nu-mi vine sa cred.
Cand esti plictisit, spui ca esti trist. Dar cand nu esti plictisit, banuiesc ca esti fericit, nu? Vin eu si te intreb: ce te poate opri sa nu fi fericit? Daca iti doresti cu adevarat, orice lucru e realizabil.
In final o sa ai parte de o satisfactie interioara.
Probabil e pentru că atunci când te plictiseşti îţi dai seama că eşti singur că nu ai pe cineva în juru care să-ţi ofere ceea ce îţi doreşti tu. E normal sentimentul tău. Sunt nişte stări provocate de plictiseală, de lipsa anumitor persoane. Mai ales că ai 15 ani acesta fapt e un +. Caută să nu te mai plictiseşti! Baftă!
Ştiu cum e. Aşa păţesc şi eu şi încep să mă gândesc că nu am prieteni, că sunt singură, şi alte prostii de astea. Şi eu am experimentat senzaţia, dar caută ceva care să îţi umple timpul, să nu îţi permită să te plictiseşti. De exemplu: Poţi citi o carte, sau o revistă, poţi completa rebusuri, ceva interesant ce să îţi capteze atenţia. Succes
Pt ca atunci cand te plictisesti, incepi sa te gandesti la tot felul de lucruri nu foarte pozitive.Ai grija sa nu cazi in depresie.Incearca sa faci ceva : canta, asculta muzica, joaca-te, citeste, deseneaza, etc. Asa sigur va trece timpul mai repede si nu ai cum sa te plictisesti