Usor cam perversa matusa ta, din ceea ce zici nu este pusa doar pe glume
Cine stie ce face dansa pe acolo prin afara, dar pare o tipa open-mind
mi-e ca daca ai face ce spune @ Cosmin3412 si ati bea putin mai mult, cred ca vor iesi scantei intre voi, in sensul bun
Vrabia malai viseaza!
Toti oamenii cinstiti si seriosi se uita in ochi tai, cand vorbesc cu tine.
Asadar, femeia aia isi vede de treaba si te considera exact asa cum esti: un adolescent, iar epntru ea probabil ca un copil mai mic, poate chiar fratior mic.
Vezi-ti de treaba ta baitel, ca este exclus relatie cu sora mamei sau a tatalui.
In nici un caz nu s-ar uita o femeie de 30 de ani la un adoescent de 18 ani, care nu stie sa faca nimic si in plus, -ar putea scapa pe el in primele 10-20 de secunde.
Ai dreptate, dar ea caută asta, nu eu, nu e ca si cum s-ar uita o persoana normala in ochii tai, o face insistent și am impresia că se joacă?
Mai amuzant e că voia să merg cu ea la discoteca
Avea chef sa rada de tine.
Nu baiete, ti-am mai spus, toti oamenii sinceri si seriosi se uita in ochii tai cand iti vorbesc.
Asat nu-i ca sa te impresioneze pe tine sau se se joace!
Tind sa cred ca e doar prietenoasa, mai ales daca sta in afara atat de mult si vine doar de doua ori pe an, iti dai seama ca simte nevoia de un prieten/prietena cu care sa bea, sa se simta bine si daca nu are te are pe tine.
Eu cred cate te-ai gandit prea departe.
Are prietene și mereu o vad cum se postează prin restaurante cu ele sau pe unde mai merge ea cu sticlele de alcool?
E singura? nu are sot/iubit?
Nu are și nici nu cred că va avea, e puțin crazy
Mie imi suna interesant, m-as baga eu pe ea
Pune-te la băut cu ea si vezi ce iasă atunci. De obicei la beție oameni spun adevărul si fac lucruri care nu le-ar face treji. Asa ca spor.