Ai pus o intrebare pe un site care e plin de oameni pe care tu i-ai descris si ai spus ca nu-i suporti.
Ceea ce vrei tu, nu e posibil (cel putin nu aici)
Tu pari sa ceri prietenia perfecta, lucru care nu exista.
Eu am o prietena din India pe care o consider ca si o sora, dar chiar si asa, tot am avut certurile noastre, si certuri nasoale, si pana la urma tot am ramas prieteni si ne cunoastem de cativa ani si vorbim zilnic unul cu celalalt, sau aproape zilnic.
Amandoi suntem deschisi la minte, amandoi avem gusturi similare in majoritatea lucrurilor, amandoi uram lucruri similare, si sunt foarte fericit ca am ajuns sao cunosc si sa devenim prieteni, asa ca iti sugerez sa cauti prietenii din astea de durata in alte tari.
Sunt multe site-uri unde poti ineractiona cu strainii si sa vezi si alte moduri de gandire, sa vezi ceva fresh si nou. Dar ai grija, ca lumea nu e perfecta, o sa dai de tot felul de oameni, unii mai placuti, altii mai putin placuti.
Sincer, si eu urasc genul de persoane pe care tu le-ai descris, urasc oamenii care te judeca fara sa te cunoasca, si oamenii care se cred mai buni ca tine, de aia eu am putini prieteni. Pentru mine calitatea e mai importanta decat cantitatea. Nu am nevoie de sute de prieteni falsi, am nevoie de prieteni adevarati, oricat de putini ar fi. Un singur prieten adevarat e de mult mai multe ori mai valoros decat 1000 de prieteni falsi.
Ce sa zic, iti urez bafta, sper sa gasesti ce cauti.
Piece out ✌️
Hei,! Mersi de raspuns bro, daca nu te superi am sa iti raspund la primele 3 propozitii, in ordine sa iti spun ce cred din ce mi-ai zis.
"Ai pus o intrebare pe un site care e plin de oameni pe care tu i-ai descris si ai spus ca nu-i suporti."
Desi iti dau dreptate in proportie de 90% aici, eu cred ca totusi poate exista cineva mai "normal" pe aici sa imi dea si mie vreo idee unde as putea sa gasesc ceva oameni deschisi. ca de astaera intrebarea mea initiala si finala.
"Ceea ce vrei tu, nu e posibil (cel putin nu aici)"
Depinde la ce te referi cu "nu zici" daca pe TPU, nu in nici un caz, daca te referi la Romania, ca am vazut ca ai facut referire la alta tara(India) pai, na, sincer chiar si in Romania, eu cred ca gasesti oameni ok, adica macar 1? din atiatia, adica nu cred ca-i cunosti chiar pe toti sa zici ca nu e posibil...(chiar daca i-ai bagat la pe toti in aceeasi oala, eu nu fac asta,adica desi majoritatea oamenilor indiferent de vorbe sunt la fel, totusi am intalnit si persoane care mi s-au parut ok, chiar si in real, dar nu am mai dat de ei, zici ca s-au evaporat... )
"Tu pari sa ceri prietenia perfecta, lucru care nu exista."
Mane, nu caut prietenia perfecta, ca nu cred ca exista asa ceva in primul rand, dar cel putin daca ar exista ceva asemanator, de ce nu?
Eu in schimb caut ceva prieteni normali, de treaba, cu care sa am ce vorbi, si sa ies sa mai facem una alta, atat in online cat si in real daca e, why not, cu idei sau nu stiu, fara prejudecati sau drame sau mai stiu eu, oameni simpli la locul lor, nu cer cine stie ce, dar na, nu stiu unde sa caut exact asta e idea, am incercat in unele loruri dar fara succes, din cate am vazut in general, sunt foarte putine persoane cu care poti purta o conversatie normala, ca te ia cu tampenii sau se plictisesc deam pixu, asteapta sa le dai totu pe tava, pe cand de la ei primesti 0, si tot ei au pretenti...
La prumul:
Ai dreptate, poate mai exista si persoane normale, dar greu le gasesti. Poate am exagerat putin in primul meu raspuns.
La al doilea:
Ma refeream pe TPU. Am spus de alta tara asa ca exemplu, dar eu ma refeream la TPU in speacial. Ca am si eu prieteni foarte de treaba si online si irl si sunt din Romania.
La al treilea:
Inteleg la ce te referi, si sunt de acord, nu e ca si cum te-as fi contrazis in primul rand, eu doar am raspuns cum mi s-a parut mai bine ca se potriveste cu ce descrisesei tu si cu asteptarile pe care le aveai. Ti le setasei putin prea sus, pe niste standarde care greu se pot intalni in ziua de azi, de aia am spus "prietenia perfecta", chiar daca nu ma refeream la asta in mod literal.
Mai Marucio, eu is o persoana normala si prietenoasa, doar ca sunt oleaca mai mare si cam prea departe. Daca vrei sa schimbam niste vorbe despre orice, eu iti stau la dispozitie.
Cheers
Salut din nou! S-ar putea sa nu crezi, dar nu-ti trebuie neaparat niste prieteni de seama ta. Eu m-am intrecut in multiplayer in NFS Porsche Unleashed cu oameni mult mai varsta(45-50 si mai sus posibil), plus ca m-am inteles super cu ei, sfaturi, glume, patch-uri tot ce vrei, deci nu e treaba neaparat de varsta, parerea mea. Tu, ca si mine avem nevoie de oameni din afara, cine a zis-o a zis-o bine. Ca sa nu o mai scald, anul asta implinesc 40, dublu cat tine! Dar sunt gamer si sunt(inca) foarte deschis ca sa zic asa(inca)vreau sa traiesc, sa tin legatura cu noua generatie si sa profit pana nu ma transform intr-o muratura!
Hm, interesant raspuns, ca si pers de 40 gamer, mi se pare ok, nu e nimic iesit din comun, consider ca nu tine de varsta ocupatia omului, chiar daca la noi lumea te ia peste picior si sunt rautaciosi, invidiosi si te ia cu, mai iesi din casa fa-ti o viata si dinalea, de zici ca stiu ei ce fac eu toata ziua, infine, stii ce zic deci da la noi, inca e mantelitatea fixata ca daca asa crede cutare si cutare in socitate esti prostscris sau pedofil sau ce naiba tot aud, gandire limitata, in afara am vazut atatea lucuri de ramai uimit pe loc, insa am realizat ca nu e nimic deosebit chiar si acolo, problema e la noi de fapt ca suntem limitati si nu vrem sa acceptam ceva diferit sa experimantam sa descoperim suntem fixati cu ale noastre pe cand tot noi ne uram intre noi daca descoperim pe cineva de succes in afara sau oriunde...nu stiu dar in tara asta nu dai inainte cu gandire dinasta,
Am incercat multora sa le explic de facilitatile unor lucuri online dar nu ai cu cine ca pur si simplu nu se vad ei intr-o lumina buna, multi nu isi ridica standardele chiar si daca ar stii ca se poate, asta e, eu nu caut decat sa-mi traiesc si eu viata ca orice om, si sa fac lucuri noi si sa incerc, nu sa copiez tot ce fac alti, sincer chiar nu ma atrage la noi nimic in special...multumesc pentru seriozitate si raspuns apreciez
Cu placere! Iti multumesc si eu pentru raspuns. Deasemenea apreciez si eu seriozitatea, pana la urma dupa cum ai spus si tu suntem si noi oameni, doar ca cei care nu ne inteleg ne baga asa intr-o bula, intr-un balon si ne trateaza ca pe niste ciudati si atunci cel mai bine, parerea mea e sa te faci ca ploua si eventual sa schimbi subiectul. Eu am inceput cu jocurile ca toata lumea din placere, apoi am continuat de nevoie pentru ca lumea in general e ocupata si nu acuz pe nimeni astea sunt vremurile, aproape nimeni nu mai are timp nici de o amicitie normala, unii sunt mai limitati si au ochelari de cal si nu te poti pune cu asemenea mentalitati, nu are rost, inghiti in sec si iti vezi de drum. Tu esti primul gamer roman cu care sunt prieten si cu care culmea sunt pe aceeasi lungime de unda, ca sa zic asa. Si eu am mai cautat pe altii cu acest nu as putea sa-i zic hobby, e aproape un stil de viata, e ceva ce noi gamer-ii avem in sange, dar m-am lovit de niste ziduri, precum cele din jocuri, acelea invizibile, nu le vezi, dar stii ca sunt acolo. Ce sa zic, mai asteptam. Ma bucur de cunostinta si poate in cativa ani buni se vor mai schimba oamenii, nu atat cat sa se apuce de jucat ci macar sa nu se mai uite ciudat la noi si sa nu ne mai dea indicatii nesolicitate
Salut! Dupa cum am si eu tot status-ul de junior, nu am putut sa-ti trimit mesaj asa ca iti scriu aici: multumesc pentru accept!
Eu nu judec pe nimeni din cauza ca ma pun mereu in locu fiecaruia si analizez situatia, incazul dumneavoastra, si eu o sa ajung sper la varsta de 40 de ani si, la fel, poate o sa fiu inca pasionat de gaming si nu mi se pare ceva gresit, pentru ca sunt consitent si de fapul ca este totusi un domeniu niu, acum 10-20 de nai nu exista termenul de gaming cel putin nu la noi, si daca dvs ati prins si va pasioneaza acest domniu, tot respectul, multi de varsta dvs aleg sa creada desi poate iar pasioa, aleg sa creada ca e ceva prea complex pentru ei sau pentru copii at de aiurea, de zici ca desenele, animeurile, jocurile si toate cele nu tot de oameni mari sunt facute...xD eu ma uitam chiar si la desene cateodata cand imi aduceam aminte asa random sau nu stiu orice fac incerc sa ma simt relaxat si nu ce vor alti, fiecare sa aleaga ce vrea e treaba lor gusutrile nu se discuta si eu sunt deschis pe multe domenii, shooting, cars, imi place si siera nfs, printre multe altele etc