| Andrei0986272 a întrebat:

Salut,am 21 de ani,sunt introvertit,anxios cateodata depresiv,iubita nu am,fac greșeli mai mari ca mine, doar eu ma aflu în situația asta?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu, majoritatea așa am fost, aș putea spune ca adolescența a fost chinuitoare din cauza pubertăți, la 21 de ani nu ești matur Mann, ai nevoie de experiente, lecti de viata, continua scoală, du-te la sala, manca sănătos, fii blând cu tine, nu te auto critica exagerat, fa o lista cu ce o sa faci săptămâna asta, cautați pasiunea preferata,in timp te vei dezvolta,ceva extrem de important jungemIata cateva sugestii ale experientelor pe care ar trebui sa le incerci:

Inscrie-te la cursuri de limbi straine
Fa un tur de oras in autobuz
Mergi la cursuri de gatit
Incearca niste cursuri de dans
Viziteaza un muzeu
Iesi in club si danseaza pana dimineata
Fa o excursie de o zi
Mergi la un curs foto sau de arte
Iesi la o intalnire
Participa la o degustare
Mergi la opera
Vizioneaza teatru pentru amatori
Mergi la un film in aer liber
Viziteaza un stadion
Participa la maraton
Incearca sa schiezi
Asculta muzica live – mergi la un concert in fiecare luna
Mergi pe jos. Oricunde
Contempleaza apusul sau rasaritul
Organizeaza un picnic
Practica yoga in parc
Inchiriaza o bicicleta si mergi cu ea la munca
Incearca alt restaurant sau bar in fiecare saptamana
Mergi la un festival de muzica
Ia-ti bilete la un meci de fotbal
Nu mai amana
Treci peste zona familiara si de confort. Traieste pentru experiente noi. Fara scuze, fara angajamente anulate, fara expresia "poate saptamana viitoare". Daca nu acum, atunci cand? ann, gandeste pe TERMEN LUNG nu pe termen scurt, asa faceam si eu e tampita gandirea, evita a amana lucurile, auto reflecteaza mereu asupra ta

| Drimmero a răspuns:

Introvertit si anxios e felul tau, exista oameni introvertiti si extrovertiti, e ok in ambele moduri, mai toti ne simtim anxiosi in anumite situatii, la anumiti stimuli care difera de la om la om, iar nu vad unde e o problema, depresia o tii sub control cu tratament, asta daca esti diagnosticat, nu se pune sa zici ca ai depresie doar pentru ca ai citit simptomele de pe ne, faptul ca nu ai iubita nu e nicio problema, in multe circumstante esti mai castigat sa fii singur decat intr-o relatie, mai ales daca e nepotrivita, iar faptul ca faci greseli stai linistit ca toti facem, nu e nimeni perfect, iar la 21 de ani de esti dezorientat, abia acum intri in painea vietii, treaba e sa incerci sa te stabilizezi si sa fii o versiune cat mai buna de-a ta.

| Crescent a răspuns:

Introvertita si anxioasa sunt si eu la aproape 18 ani. Nu e asa super sa ai iubita, greseli face toata lumea. Deci se putea situatie mai naspa.
Ar trebui sa incepem sa gandim mai pozitiv si sa vedem si lucrurile bune.