Încearcă să ieși mai des în oraș, fă sport, dacă ai un anume hobby nu ezita să-l practici. De obicei timiditatea e o frică, frica de a nu spune ceva greșit, de a nu te face de râs. Încearcă ușor, usor să treci peste asta dacă crezi că ai nevoie de putin tupeu bea un pic, vorbind și intrând cât mai des în contact cu diverși oameni o să scapi de această frică. Având în vedere că ai gânduri de sinucidere ar fi bine să mergi la un psiholog și te rog nu gândi ca ceilalți "nu mă duc că nu sunt plecat cu capul" du-te chiar dacă nu ți se pare ok primul du-te la mai mulți până simți că ai dat de un psiholog ok, că ești pe aceiași frecvență cu el.
Dacă nu îți permiți îți recomand să citești cât mai multe cărți de dezvoltare persoanală, spiritualitate. Succes!
Eu cred ca ai multe probleme, asa pe rand ai putea sa le rezolvi daca stai si te plangi nu se rezolva nimic,incepi de undeva,nu conteaza de unde, citesti o carte de motivatie,cum sa te comporti cu o fata,iesi afara din casa,vezi de un grup social,daca esti antisocial,timid,plangacios, negativ nimeni nu te va vrea, dar pers ca tine sunt tot mai multe din pacate, numai stiti sa glumiti, sa vorbiti numa cu capul in telefon atat
Hmm, nu prea-mi vine nimic acum in minte pentru tine.
Insa, daca ai rabdare, mai arunca un ochi pe aici, sunt unele raspunsuri care s-ar putea sa-ti prinda bine.
https://www.tpu.ro/utilizator/aapbfe/raspunsuri-apreciate/
Bună.
Ești într-o depresie agravata.
Trebuie sa vorbești cu un psiholog.
Eu te sfătuiesc să te gândești la ce nu te face fericit și să schimbi lucru ala care te tine nefericit.
Chestia este că tu te crezi un bolovan într-o căruță cu pietre.
Tu crezi că noua ne pasa de nefericire altora? Nu
Trebuie sa îți pui singur viata în ordine.
Trebuie sa înveți să fi fericit.
Nimeni nu știe ce durere ai decât tu.
Mulți oamenii stau în viata din cauza unui aparat.
Alți stau în cimitire
Alți în cărucior, la pat.
De ce sa nu îți trăiești viața!?
Crezi ca există rai sau iad?
Nu, nu exista.
Exista doar viata. Trăiește o!