Nu e de la tatuaje, ci de la restul personalitatii.
Dar si tatuajele spun multe despre tine. Poate ai gresit mesajul.
De exemplu, am vazut tanar teoretic apt mintal, care isi face tribaluri in 2022. Chiar pe umar.
Tatuajele din GTA SA sunt misto pe langa ce si-a facut ala. Zici ca e sticker de Dacie 1310 in 2004.
Din fericire nu am tribale...Am alte chestii care au ''mesaje'' secrete!
Păi sunt și multe fete care au, nu are cum să nu te placă nicio fată din cauza tatuajelor sau pierce-urilor. Alta e problema.
Da. Exista o influenta dar nu asupra tuturor. Eu de exemplu nu as accepta un tatuat sau unul cu piercing ca partener dar cu siguranță cele care au aceleasi gusturi ca tine ar accepta.
Ce frumos te judeca omul dupa aparente. Si eu am vreo cateva tatuaje, nu le ascund, am fost acostata chiar pe strada de oameni care incercau sa puna mana pe tatuajele mele sau sa ma intrebe de ce mi-am facut asa ceva. Daca cineva te judeca dupa numarul de tatuaje sau pierce-uri, oare chiar are ce cauta persoana aia in viata ta? Eu sunt de parerea ca cine ma place, ma place si asa iar tatuajele si pierce-urile sunt doar niste accesorii. de final iti las ata: nu conteaza cat de lung ai parul, important e cat si cum gandesti.
Mie una nu imi plac.
Mama ta te-a tinut in burta ei 9 luni si te-a nascut fata tatuaje. Acum tu ti-ai mazgalit mainiile cu tatuaje, ce reprezinta?
Piercing-urile nu imi plac, ce suntem? Bombardieri? Roackeri? Motociclisti?
Mie imi plac oamenii cat mai naturali.
Cel mai pronbabil iti vei gasi o gagica in club.
Sisjjssjjsjs întreabă: