A fost un parteneriat în afaceri din care dta știi numai o parte, ceea ce ți s-a spus. Acel văr a profitat evident.
Modul în care tatăl tău a cedat afacerea treptat se referă exact la relația lor de atunci pe care dta nu ai cum să o cunoști în întregime, doar varianta povestită de tatăl tău, despre care mai știm de la tot de la tine că era și mână largă și mână spartă când avea bani.
Evoluția ulterioară a afacerii vărului fără tatăl tău este rodul muncii și strădaniilor lui, iar el când avea bani, nu dădea bogăție la tot cartierul.
Boala lui actuală, și interpretarea dtale că aceasta este dată de Dumnezeu, cum scoți pe Dumnezeu la înaintare ca să rezolvi dta ceea ce ți se pare dtale că ar fi o justiție divină, ca să rezolvi frustrările dtale și resentimentele tatălui față de acest om, denotă faptul că dta cunoști prea puțin afacerile, viața și pe Dumnezeu.
Poveste asta poate sa fie cu dus si intors, poate ca in povestea asta sa fi fost treaba invers.Adica unchiu tau sa fi făcută afacerea si tatal tau sa fi lucrat pentru el iar după o ceartă sa il dea afara, pentru ca eu nu pot sa concep cum (scuzami jignirea) un om poate sa fie asa prost sa treaca pe un om străin practic ca nevastă vărului era străină tot si sa se gandeasca ca el o va duce la fel de bine.
Chiar dacă poate e adevarat mie mi se pare cusută cu ață albă povestea, dar fie ca e asa sau nu oameni bogați ce sa lăfăie în lux si nu le ajunge niciodata cat au se îmbolnăvesc sau trăiesc vreo dramă din alt punct de vedere.Ai auzit de faza cu câștigul la loto, mereu cand câștigi o sumă de bani usor ceva rau ti se va întâmpla.
Pai e si vina tatalui tau ca a avut prea multa incredere, el a vrut sa-i faca un bine, dar in mare parte e vina varului ca a furat totul si pe tatal tau l-a lasat balta, e o jigodie de om.
Varul lui cred ca e de vina deaorece pana la urma familia nu isi fura familia, dar si tatal tau poate se credea smecher ca are bani.
Andrei1903 întreabă: