| Cosminel25 a întrebat:

Am auzit ca nu mai exista viata dupa ce mori...
Este adevarat?
Si mai am ceva de marturisit : Te doare cand mori?
Cum se intampla?
Cine ami raspunde perfect, ai dau funda+vot!
Bye!

Răspuns Câştigător
| ioandreii a răspuns:

Omul e trup si suflet. Trupul are simturi, dar si sufletul are. Cineva care a fost in moarte clinica mi-a povestit cum in clipa morti ceva, o forta il tragea afara din trup si in marea groaza el nu dorea sa iasa. Ca si cum ai trage de tendoanele muschilor si de le dai drumu se intorc la loc si asta cu multa durere. Apoi povestea e lunga; isi vede omul trupul aude ce vorbesc medici si se uita la corpul lui operat. apoi este luat si plimbat, dupa care o forta il trimite inapoi. Se trezeste la morga. Printr-o vijitura dureroasa s-a intors in trup si medici au spus ca mortul misca capul.

17 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Priveste inainte.....nu te uita inapoi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur și simplu mori. Nimic altceva. O sa vezi ce se întâmplă atunci când o sa mori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate depinde de ce convingere ai, daca esti crestin ca mine esti convins ca exista viata dupa moarte, eu unul nu-s ortodox deci am convingeri straine tie, moartea e ca somnul, nu esti constient de nimic cand mori, deci nu poti sa suferi cat timp esti mort nu, dar te asigur ca exista viata dupa moarte, pana la inviere care poate sa dureze si secole sau milenii tu nu esti constient de nimic, abia apoi vei fi din nou constient, cand vei fi inviat, si in functie de ce inima ai avut vei trai sau vei muri, stai calm ca nu exista nici iad nici rai, daca esti depravat nu vei arde vesnic, nu scrie nicaieri in Biblie de asta, iar daca ai fost un om bun cu inima buna vei trai pe pamant cu o viata ca a lui Adam inainte sa incalce porunca lui Dumnezeu, asa ca in concluzie simti ceva cat traiesti, cand esti mort nu simti nimic, daca mori omorat de cutit simti durere cat esti viu, apoi totul o sa dureze o secunda pana cand vei fi inviat happy sper ca ti-am satisfacut curiozitatea, astea sunt convingerile mele, daca vrei crezi daca nu pe mine nu ma influenteaza happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si in legatura cu ""ungurasul" din documentar, astea-s abureli umane, ai nevoie de creier, de ochi si de alte organe ca sa te vezi plutind straight face cica iti iei zborul straight face unde zbori? prin universul infinit? straight face

| Nonameagain a răspuns:

"Si mai am ceva de marturisit : Te doare cand mori?"
Ori e marturisire, ori e intrebare!
"Cine ami raspunde perfect, ai dau funda+vot!"
De unde stii care e raspunsul bun? Daca il stii de ce ai mai intrebat?

Acum, te intreb eu: DE CE FOLOSESTI Â LA ÎNCEPUT DE CUVÂNT? (Cine ami, ai dau). Cred ca ar trebui sa te preocupe gramatica si nu moartea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nonameagain):

Altu care se considera geniu, frate nu mai scoate ochiul oamenilor cu greselile lor, sunt sigur ca si tu faci doar ca ti le percepi mai greu...

| Nonameagain a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma dor ochii de la atitea greseli! Cum draq sa pot citi (si intelege) ceva cand scrie asa? Nu ar trebui sa-i iei apararea in acest caz.

Si, nu ma consider geniu, dar analfabet sigur nu sint! Ia aminte.

Pai nu i-am luat-o frate dar a sunat cam aspru laughing asta e tot

Bine frate, scuze pentru mesaj

Ok.

| nokautone a răspuns:

Nu s.a intors nimeni din rai sau iad cand ajungi acolo ne anunti si pe noi care treaba

| anonim_4396 a răspuns (pentru nokautone):

Am scris ca as crede in iad sau rai? straight face macar citeste tot inainte sa "corectezi" pe cineva, am spus ca is crestin si am convingerile mele, nu te mai baga ca musca in rahat ca sa impresionezi

| Deea_3705 a răspuns:

Buna! am stat intr-o seara si ma gandeam ca un om nu moare niciodata...se naste dar nu moare! faptul ca este ingropat si pomenit de cei dragi nu inseamna ca nu mai exista! dpa moarte sufletul tau ramane vesnic indiferent daca esti in rai sau iad! nu cred ca doare cand mori, pur si simplu mori...

| OnHold a răspuns:

La marturisirea care ai facut-o, nu stiu ce parere sa iti zic, dar la faza cu viata dupa moarte iti pot spune cu oarecare indoieli ca nu sunt nici eu sigur.Dar e posibil...

| AleXuTzu15 a răspuns:

Fostul meu profesor mi-a spus ca dupa moarte e ca si cum a fost inainte sa te nasti.

| StefangyurkàMünchen1999 a răspuns:

Ma, iti spun ce a spus un unguras intr-un documentar, care a inviat: Mai intai, cand ai murit, te vezi pe tine mort din afara corpului tau. Apoi iese sufletul din... ce stiu eu si simti "de parca niste sfori ies din toate madularele corpului pe gura, apoi povestile cu rai si iad.

Eu cred in viata de dupa moarte.
Stefan Jurca