| ArisTOTelx a întrebat:

Am avut azi ora de condus la motor si la poligon trebuia trec printre jaloane, fiind prima ora nu m-am descurcat destul de bine si ma simt demoralizat pentru simplul fapt ca nu am trecut prin ele (smooth), stiu ca prima data e mai greu si nu aveam cum sa ma descurc chiar perfect daca nu exersam undeva ca ex acasa intr-un spatiu liber, orice vorba buna ajuta, sanatate!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai de ce sa te simti demoralizat, ca nimeni nu s-a nascut invatat sau cu reflexe, totul se perfectioneaza prin exercitiu si de asta ai tu nevoie.
Nu te sfatuiesc sa exersezi nicaieri, decat la poligon, fiindca de iesi pe drumuri publice, risti sa te prinda politia si sa-ti faca dosar penal, pentru sofare ilegala fara permis.
Acasa poti sofa, doar daca ai curtea mare si exersezi in incinta ei.

| Sofer a răspuns:

Asa e prima oara. O sa înveți.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Ete doar prima ora! In fiecare ora facuta o sa te descurci mai bine decat in cea anterioara. La inceput aveam si eu probleme cu parcarea laterala, dar am invatat si am reusit la examen.
Pune problema in felul urmator: daca ne-am descurca din prima incercare, de ce trebuie sa luam atatea ore de conducere si de poligon. De ce ar mai fi nevoie de scoli de soferi?

| ArisTOTelx explică (pentru CodrutElian1990):

Asa e, de aia sunt orele de condus la poligon ca sa inveti cat mai bine ca pe viitor sa n ai probleme, multumesc mult