| rhimezzz a întrebat:

Am avut windows vista basic, am instalat windows 7 ultimate 64bit... dar pana la urma vreau xp. Dar nu pot instala nici cum. Nu ma lasa. Am mai citit ca pot sa-mi instalez windowsul ce l-am avut anterior, dar nu-mi place vista.Si mia mai zis cineva ca se poate dar sa modific ceva prin bios, dar nu o sa-mi mearga unele drivere. Are cineva alta solutie? vreau sa imi instalez xp pentru ca la 1Gb ramm nu imi merge bine windowsul care e in 64bit. Daca stie cineva ceva...va rog foarte mult sa imi raspundeti!

Răspuns Câştigător
| Fredie a răspuns:

Mai.nu prea inteleg de ce spui ca nu te lasa. Nu sunt tocmai doctor in IT, insa eu cred ca ar trebui sa te lase. Iti trebuie un cd bootabil cu xp. In bios setezi ca first boot device, cd romul si de acolo urmezi pasii care tii spune el. Practic te va intreba unde doresti sa instalezi, vei alege partitia C, apoi format desigur pentru a sterge win 7 instalat acum si apoi gata! Daca gresesc eu undeva, explica mi te rog.de ce spui tu ca nu te lasa. Ce anume nu poti face? Bye.

1 răspuns:
| rhimezzz explică:

##Am mai instalat windows xp pana acum de multe ori, deci stiu cum se face. Degeaba ii dau boot la cd ca nu mi-l recunoaste(ca si cum ar fi cd gol).