| zurghii a întrebat:

Salut, am cumparat 4 sticlute de lichid pentru tigara electronica de 50ml de la aramax.
Se poate sa-l combin cu o baza? De exemplu 10ml din aroma asta si 90ml de baza sau aromele astea de 50 de ml nu sunt facute sa le combini cu baza? Pe aroma scrie 75 VG

2 răspunsuri:
| RalucaRalu2 a răspuns:

Buna! Încerca să întrebi un consultat al lor. Mă întreb dacă chiar te ajuta la ceva tigara electronică.

| zurghii explică (pentru RalucaRalu2):

Pai am fost fumator vreo 6 ani de zile, cam jumate de pachet pe zi. De cateva luni mi-am cumparat o electronica si niste arome fara nicotina sa nu devin dependent si de asta. Dupa 3 luni fara sa pun tigara in gura, am zis sa vad cum e (nu aveam pofte sau ceva, doar sa asa de curiozitate) si am inceput sa tusesc de m-au luat dracii, n-am mai pus mana pe vreo tigara de atunci, am ramas doar la electronica.
Si din electronica vapez in jur de 2 ml pe zi (o sticluta de 50ml pe care am dat 26 de lei ma tine 25 de zile, deci si la bani ies mult mai bine decat 20 de lei la fiecare 2 zile pe tigari normale), nu mai tusesc, nu ma mai simt obosit, nu mai miros. Pe scurt, chiar m-a ajutat.