Eu cred ca ai vorbit destul timp cu ea si cred ca in timpul asta in care ai vorbit cu ea trebuia sa simta ceva daca era sa fie.
Te-a luat in brate atunci de mila probabil si ca-i esti simpatic.
Apoi, ce am scris eu mai sus, era la misto, nu lua in serios.
Esti feminin, tu umblii ca un catel dupa ea cand ea umbla dupa ala,crezi ca de asta ai nevoie?
Scrii romanane ca o adolescenta pe stop, crezi ca o excita asta pe ea?
Nu stiu ce face ea cu arabu ala, daca e relatie serioasa sau nu ( sau ce natie o fii ala ) dar eu as pleca, nu as putea sa fiu in relatie nici daca ea ar vrea dupa ce am vorbit cu ea iar apoi ea a decis ca sta cu altul, e gata, la mine nu e cale de intoarcere, mi s-ar parea ca ma umilesc daca mai continui sa vorbesc cu ea sau cel putin daca o mai vreau.
Ai zis mai sus ca e o relatie deschisa, de ce naiba vrei o femeie care e in o relatie deschisa?
Ala e strain, poate are dineros de sta cu el ( adica DAH! se practica ) si poate ca vrea sa incerce black on white, intelegi?
Faci ce vrei, eu renuntam de mult.
Merci, bro! Apreciez raspunsul si sunt intru totul de acord cu ce ai zis. Sunt si eu constient ca m-am injosit in ultimul hal. Faptul ca m-a surprindere chestia asta si nestiind cum s-o tin sub control m-a facut sa nu mai judec limpede. Da' sper sa ies din groapa asta pe care mi-am sapat-o singur, ca deh, suntem oameni. Sper sa mai primesc si alte pareri.
P.S: Fain quote-ul, btw In versurile alea ai cuprins tot ce trebuia zis
Daca fata este frumoasa ea va vrea un barbat frumos langa ea, asta e primul criteriu aspectul fizic, baza in majoritatea relatilor nu in toate dar in procente de 80% cam asa e,apoi conteaza statul social masina,casa,banii etc,conteaza si personalitatea a fi barbat hotarat,indiferent, curajos,a fi barbat
fata te vede ca pe un frate,nu inteleg de ce te milogesti de ea, ai stat dupa fundul ei pentru nimic,fetele vad asa barbati
buni de iubiti
buni de prieteni si atat,nimic mai mult
tu puteai sa isi dai seama unde te afli
de asta eu afirim ca relatii intre fete si baieti nu pot fi daca el e atras de ea sau invers,iubirea nu apare in timp,apare iubirea platonica,frateasca dar nu cea fizica,sentimentala,sfatul meu este sa o uiti evita prieteni de genul, fi direct cu fetele nu te considera o fata cand vb cu o fata si un barbat,puteai sa o saruti sa-i spui sa faca sex cu tine,fetele adora baieti inteligenti,indirecti, smecheri, uitate la oglinda meriti tu o fata frumoasa? nu meriti nu cauta asa ceva simplu, problema la barbati e ca chiar cred ca fetele vad doar sufletul din ei, e nu, si ele vor un barbat frumos
Am avut rabdare sa iti citesc toata intrebarea.
Sincer sa fiu cred ca ea te considera mai mult un amic la ora actuala,nu cred ca e fata serioasa daca a facut asa,sigur ala e un tigan din moment ce ai zis ca nu e român si ungur n-as prea crede ca e,o fi vazut la el ceva ce la tine nu a putut vedea,nu cred ca mai are rost sa speri ca o sa fi cu ea,ea te vede acum ca pe un amic dar trebuia sa isi dea seama de sentimentele tale, in nici un caz nu e o fata cuminte si in nici un caz nu cred ca se va mai desparti de ala curand, fii barbat si incearca sa treci peste, ai zis ca ai mai avut relatii, in vreo 2-3 saptamani o sa ti-o scoti din minte,asa spui acum ca vai e iubirea vietii mele ca e cea mai buna dar peste ceva o sa o uiti,gaseste alta,sunt altele mult mai bune si poate mult mai frumoase ca ea,gandeste-te bine la asta,ea nu e singura fata din lume,uita-i numarul, scoate-o din lista de prieteni si cauta-ti alta fata.
Nu trebuie sa plangi dupa ea, daca ea e mai fericita cu tiganu' ei, accepta, nu cred ca e ceva de capu' ei daca umbla cu unul.
PACE SI IUBIRE!
Toate cele bune!
Copile…vad ca esti beteag,
Ai mancarimi sub piele.
Dar fata asta de tartan
Se freaca pe lovele.
Luceafarul privi socat
La turnul singuratic
Si o zari cracita-n pat
Cu-n plutonier asmatic,
Păcat că nu am şi opțiunea de,, poetic" sau măcar,, epic" c-aşa meritai votat!
Versurile nu sunt ale mele, doar raspunsul de mai sus
Mă gândeam eu, dar las' că nu-mi pare rău pentru votul! Apropo, în al 2-lea comm ai cam redat perfect exact ce aveam în minte să îi scriu şi eu.Mi-ai furat această plăcere.Te țin eu minte .
Eu cred ca te-ai fixat cu ea pentru ca se pare ca nu o poti avea... si asta te atrage... daca ai fi cu ea ti-ai da seama ca nu este atat de speciala. Ar fi bine sa te uiti in jur. sunt multe fete care ti-ar merita atentia.