| buicanpaul a întrebat:

Salut am descarcat metin2 gx private server l-am instalat dar dupa instalare am vrut sa intru in el si imi da o eroare.(The application failed to initialize ini properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application. Va rog imi puteti spune ca sa ii fac.

Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce iei jocul metin2Gx (daca este arhivat) il dezarhivezi si vezi ca este un folder : "dotNetFx35setup" instaleazal si dupa aia o sa iti mearga 100%

115 răspunsuri:
| Baw a răspuns:

In ultimul timp metin GX a avut mici modificari si erori. S-ar putea ca asta sa fie de vina. O eroare mai incearca, daca nu instaleaza din nou.Sau daca vrei sa rezolvi repede problema intrebai pe cei de pe forumul metin2 Gx big grinbft

| buicanpaul explică:

Trebuie instalat dotNetFx35setup?

| buicanpaul explică:

Trebuie sa instalez dotNetFx35setup?

| buicanpaul explică:

Trebuie instalat dotNetFx35setup?

| xxlynxx a răspuns:

Inainte sa instalezi downloadeaza de pe net WindowsInstaller-KB893803-v2-x86 si apoi incerci sa il instalezi metinul. OK incearcawinking

| xxlynxx a răspuns:

Trebuie sa instzlezi Windows installer 3. 1 si il downloadezi de pe linkul : http://www.softpedia.com/......ller.shtml
apio dupa ce ai instalat programul asta instalezi si MT2 gx si daca nu iti merge din prima dupa ce ai instalat MT2 gx il mai instalezi a dowa oara mt2 GX si can dai pe setup(Mt2 GX) iti instaleaza automat dotNetFx35setup si apoi sa vezi ca merge!
si pentru alte nelamuriri iti las ID-ul de mess : catalinpetre16;)

| danyel980 a răspuns:

Auziti
dar nu merge sa faci contul macar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu si mie mi s-a intamplat la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu frate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma cine imi da si mie metin gx server privat adrea de email cena_gabi_2009

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa dai ok

| Gabi_9456 a răspuns:

Reinstaleazal

| metinezu a răspuns:

Si mie imi da la fel la aspire

| metinezu a răspuns:

Asa mi-a aparut si mie la metin2 aspire

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog sal mai instalezi din nou si apoi apesi pentru a nu se instala pe ecran ci intr-un server cpl

| metinezu a răspuns:

Ma ajuta cineva va rog mult cu aspire si mie imi apare la fel si cand instalez windowsinsteller zice ca jocul sau programul e pre vechi si nu se potrivesc multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare la metin2 gx la ch1 imi apare ch 1... si ch 2 la fel ch 2... astept info despre asta al id:ozcan_georgian_1998

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reinstaleazal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema daca ai gasit raspunsul te rog sa imi trimiti un mesaj pe idul boss_extrem

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia trebuie sa instalez ceva cu net framework?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit lafal si l-am sters.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar sti cum se descarca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o intrebare... Dupa ce am instalat metin2gx si cand am vrut sa il deschid mi-a dat o eroare "LOG" stie cineva ce as putea face?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau ai putea sa til bagi in cur si vezi daca se satura de **** merge daca nu se satura vi sa iti mai dau si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci cum rezolvam problema cu astA?(The application failed to initialize ini properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application. am incercat tooooooooooot. ajutoooooooooorrrrrrrrrrrr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustiu de unde se descara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah. mie nu imi merge nici cu programu de mai jos [Windows installer ]...nu stiu ce sa ii mai fac.cred ca mai trebuie sa instalez ceva dar nu stiu ce.plz putin ajutorsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu imi merge ca cica nu am imagine si de unde sa fac rost?