| Wordofthat999999 a întrebat:

Am inceput sa urasc persoanele din jurul meu, daca un barbat se uita la mine imi vine sa-i fac ceva rau pentru ca ma gandesc ca nu are niciun drept sa dea la mine sau sa se ajunga si la altele cum sunt cazurile de la stiri si sunt o persoana autoritara care nu permit ca nimeni sa faca ce vrea cu mine etc. Sau chiar daca e noapte sau sunt strazi periculoase nu-mi este frica ca tot asa ma gandesc ca nimeni n-are niciun drept sa-mi faca ceva rau atata timp cat eu nu le fac ceva si ii las in pace, dar cum altii se cred șmecheri si se iau de unii degeaba categoric prind ura deoarece nu-ti poti depasi libertatea ca om ca nu poti face ce vrei si sa mergi unde vrei oriunde si oricand si doar aia care se cred șmecheri si periculosi pot si de asta imi imaginez diverse lucruri ce duc la rau daca o persoana se atinge de mine, ma rog voi ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| Staind a răspuns:

Daca se uita la tine nu inseamna ca se da la tine.
Eu cred ca de fapt iti este frica, iar asta cu "nimeni nu are dreptul sa" e doar un fel de a te face sa treci peste.
Unii isi iau dreptul. De aia ai stangul, sa dai cu el in oua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vad motivul pentru care te crezi mare Rambo. Ca urasti? Wow, esti unica de pe planeta, ce sa zic. Crezi ca asta te poate ajuta cand vine unu de 2 ori cat tine si vrea sa te violeze ca e un nemernic fara creier? Vezi sa nu. Nu zic ca nu trebuie sa iesi din casa dupa 9 dar nici sa te crezi mare si tare sa cauti problemele de una singura.

| Wordofthat999999 explică (pentru anonim_4396):

Uita.te la " I spit on you`r grave" da ma rog nu neaparat ca sunt unica, fiecare ar trebuie sa-si acorde mai multa importanta pentru el, dar eu una asta as face actionez cu ura...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Wordofthat999999):

Am vazut filmele. Ca ai vrea sa faci ca acolo e una, dar nu toti sunt in stare sa traiasca cu ceea ce au facut. Toti sunt in stare sa ucida, nu toti sa traisca cu gandul ca au luat o viata.

| Tiopevuz a răspuns:

Exista fel si fel de specimene care umbla noaptea si numai te trezesti injunghiat singur fara nici un ajutor. Incearca sa ti invingi temerile. Ia un spray paralizant in geanta

| Wordofthat999999 explică (pentru Tiopevuz):

Da nu mi-e frica asta e ideea pentru ca si eu sunt in stare sa fac rau daca primesc rau in astfel de cazuri pentru ca stiu ce trebuie sa fac atata timp cat urasc persoanele astea.