| WickedSick a întrebat:

Am mare nevoie de ajutorul vostru pentru realizarea unui proiect. Nu am nevoie sa imi faceti proiectul doar idei.

Mi-a dat profa de istorie sa fac un calendar agricol al taranilor din epoca medievala si as fi recunoscator celor care mi-ar spune cu ce se ocupau taranii imprejurul anului.

De ceva informatie as avea nevoie.

exemplu: "Toamna strange roada" (nu stiu daca atunci faceau asta dar in 2011 asa e"

de asa ajutor am nevoie.

sunt clasa a 10-a la Liceu.

Mersi anticipat.

Idei va rog ca habar nu am ce faceau taranii in acea epoca.
Sunt cativa ani diferenta dintre mine si Istorie )

ciao

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe teritoriul Azerbaidjanului în perioada de la inceputul evului mediu se cultiva grau, secara si mei, s-a dezvoltat gradinaritul si pomicultura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Izvoarele scrise si nenumaratele materiale arheologice atesta dezvoltarea in sec. III-VII a oraselor ca centre mestesugaresti si comerciale

| DaDaAndrei a răspuns:

Agricultura este aceashi de multi ani doar untilajele si metodele sau schimbat, tot toamna se culeg unele recolte. Uite de exemplu maslinele se culeg iarna si asa a fost din totdeauna, acum este sezonul de cules masline deci in concluzie tot in aceleashi perioade se culege recolta...doar ca lumea a avansat de atunci au utilaje mai performante pentru a spori productivitatea.

Sper sa te ajute happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai si esti prost!