| AnonimRD a întrebat:

Salut,am nevoie de ajutor urgent! Maine trebuie sa merg cu ai mei la munte dar eu nu vreau urasc muntele si e plictisitor.Dar se supara pe mine daca zic ca nu vr sa merg.Ce sa fac ca sa nu merg? Cum sa le zic?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pentru ca nu stii sa apreciezi frumusetea, simplitatea si linistea naturii si asta e cam trist... Poate o sa te schimbi cand mai cresti si-ti dai seama ce rol esential are natura pentru sanatatea noastra mintala

| alexwahl a răspuns:

Nu mi-a placut niciodata muntele.Nu ma simt bine acolo.Mergem oriunde vreti, dar nu la munte. Stiu ca imi vreti doar binele, si nu vreau sa va supar pentru asta/.

| ZGEBYUSMEXIMUS a răspuns:

Mai nu va mai dati cu parerea degeaba, omului nu-i place la munte, aia e, poate sta la tara si n-are ce vedea mare lucru la munte, nici mie nu-mi place la munte ca pot sa vad acelasi lucru si acasa

| UneRencontre a răspuns:

Nu-ti place muntele? Adica wow... e locul cel mai frumos unde poti sa te linistesti si sa te gandesti la tine ca persoana. Mai ales ca poti sa te plimbi prin zapada ca banuiesc este zapada acum. Si sa observi cat mai multe animale! Bucura-te de natura si de compania persoanelor dragi tie! Timpul zboara si momentele nu se mai repeta!

| ElectroFlash a răspuns:

Le spui adevarul. Sunt părinții tăi. Înainte să le spui mentionez ca vrei sa fii sinceri cu ei. Ii rogi frumos sa te înțeleagă si sa iti respecte alegerea.

| Id4any a răspuns:

Spunele ca au nevoie sa stea impreuna doar ei doi si tu ai scoala!