anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am nevoie de ceva sfaturi, ma aflu intr-o depresie de ceva timp, sunt singuratic nu am prieteni, viitor prea bun nu am. Nu am putut sa iau bacul, de 2 ani stau pe banii părinților, am situație financiară destul de proasta, de angajat nu găsesc, am probleme cu auzul. Sincer nu stiu de unde sa ma apuc, îs cu moralul la pământ, ma simt rau.

Răspuns Câştigător
| Dalmore a răspuns:

Rezolva problema cu auzul, daca ai nevoie de un aparat auditiv nu sunt atat de scumpe, mai bine corectezi din timp, decat sa ajungi sa iti pierzi auzul definitiv.
Bacul nu ai cum sa nu il iei daca inveti. Trage tare si ia-l in vara sau in toamna. E greu fara bac, fara o facultate. Trebuie sa te ambitionezi. Ce materii ai picat?
De angajat cauti pana gasesti. Iti pui CV-ul in tot orasul, peste tot, fara pretentii. Incepi de jos si in timp te ridici.
Schimba-ti atitudinea legata de viitor, nu exista,, nu am un viitor prea bun''. Tu iti construiesti viitorul asa cum vrei. Ai nevoie doar de un scop, ambitie si rabdare.
Capul sus. Multi am plecat de jos si acum suntem ok, toate problemele au o solutie cat timp VREI.

3 răspunsuri:
| Jannah a răspuns:

1) Dai bacalaureatul pana il vei lua ( te duc la facultate )
2) Muncesti salahor/zilier pe santier
3) Zambeste mereu, problemele vin si pleaca.
4) Nu renunta la ceea ce au visat.

| FruttiFresh300 a răspuns:

In primul rand, sănătatea contează, deci asta trebuie rezolvată prima.
Te simți așa pentru că nu știi de unde sa o apuci, dar dacă îți faci ordine în viata și îți ordonezi prioritățile, vei reuși. Viata e mult mai ușoară când ai un scop. Propune-ți ca anul acesta să faci ceva, să schimbi ceva. Cum ar fi sa te apuci de învățat pentru bac, să te gândești ce vrei după.
Toate astea trebuie puse pe hârtie și îți vei găsi liniștea în final.
Este foarte important, de asemenea, să discuți cu oameni din jur, sa te consulți.

| mgtow a răspuns:

Bacu nu e bun la nimic lasa-i pe altii sa se cace pe ei cu tampenia aia. Poti emigra intr-o tara scandinava si sa faci bani intr-o fabrica fara studii. Numa sa inveti engleza apoi cu eures ai acces la piata muncii externe