anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Am nevoie de un răspuns de la voi cât mai urgent.
Ieri pe la ora 22:00 m0am pus în pat și am adormit 1 ora pana la 23:00. Am uitat sa mai blochez telefonul si l-am lăsat în pat și cu aplicația de superbet deschisa pe meciul cu liverpoool. Iar la telvizor pe digi sport 1. Când m-am trezit la 23:00 telefonul meu era în aprins ecranul și nu înțeleg de ce ca e pus sa se oprească, la 2 minute se blochează și apoi cere parola. Ma gândesc sa nu fi urcat tata la mine în camera sa îmi verifice sa vadă cu cine vorbesc. Și acum spuneți- voi cum sa fac sa îmi dau seama dacă a umblat pe telefon sau nu? Se va da de gol ca joc la pariuri? Mai aveam și alte poze prin telefon care nu trebuia sa le vadă și anumite note scrise, eu mai noteaz prin note am ca un jurnal ce nu trebuia sa vadă nimeni.
Ma gândesc sa nu fi verificat și Facebook sau messenger.
Va rog sa ma ajutați cum sa aflu. Am un Samsung a32 4 g. Dacă îl voi întreba va zice ca nu.
Eu i-am zis pe la 11 ieri dacă a încercat sa ma trezească și a zis ca nu. Acum cum aflu dacă a umblat pe el?

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Trebuia sa fi vazut atunci daca aveai si alte aplicatii deschise recent. Altfel nu ai cum sa afli.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cata lipsa de logica!
Ia dreac' telefonul, deschide aceeasi aplicatie pe un meci (exact ca atunci), lasa-l 10 minute sa vezi daca se stinge ecranul.
Eu stiu ca la aplicatiile in care urmaresti ceva (cum e Youtube sau o transmisie live pe Facebook, un apel video samd), ecranul nu se mai stinge.

| Trixt3r a răspuns:

Nu poti afla daca ti-a umblat la telefon.

| FrankRibery69 a răspuns:

Mama ce tragedie, tata a vazut poze goala cu fosta gagica si cu socoteala mea in telefon, n-a fost cine stie si dam ochii ca si cum nimic nu s-a intamplat, tu iti faci griji ca te prinde tac-tu la pariuri….