Nu este din viata mea in mod particular cat din viata noastra a tuturor locuitorilor Planetei!
Deci o lucrare inca imposibila ar fi >> sa reusim sa vindecam prostia celor din jur
Daca as fi un savant acest vaccin as vrea sa il dezvolt, care sa vindece oamenii de prostie, de aroganta, de vanitate
toate au legatura cu prostia!
asta n-am putut eu rezolva si imi este imposibil, adica sa fiu un savant si sa vindec 'flagelul' lumii
Momentan, câteva probleme de sănătate. Restul, totul are rezolvare pe lumea asta.
Am avut o perioada in viata mea in care am fost extraordinar de fericit. A inceput brusc, s-a terminat brusc. Nu stiu ce a fost special in acea perioada, nu stiu nici cum sa recreez sentimentul. Mi-e clar ca oamenii cu care stateam si contextul erau ce ma facea fericit, cel putin partial. Acestia ori au disparut din viata mea, ori s-au schimbat.
Acum am ajuns in punctul in care nu ma mai pot bucura de nimic. Singurele chestii care ma mai entuziasmau era sa-mi depasesc limitele in tot felul de moduri. Totusi, cand o faci de cateva ori, doar de dragul de a vedea cat duci si de ce esti in stare cand iti pui mintea la ceva, devine si asta monoton.
In concluzie, nu stiu ce sa fac cu viata. Cumva simt si ca le-am incercat pe toate, dar si ca n-am trait deloc.
Nu pot spune nu. Nu pot trece pe lângă un om care știu ca are nevoie de ajutor și ceva dulce... Nu pot sa pretind ca nu-mi pasă... Nu pot accepta oamenii falși îi țin la distanță si nu am niciun fel de contact cu ei nici de prietenie nici de Niciun fel de prietenie cu benefici si alte felului de contact nu suport oamenii prefăcuți și plini de ei nu suport oamenii aroganți nu suport prostia nu suport cluburi si drogurile si fumat si băut si scandale certuri nu sunt om bun și nici un om perfecte nu am zis ca sunt eu "Sfântul" sunt un om plin de păcate și plin de răutăți și eu la rândul meu am făcut rău și eu la rândul meu am făcut răutăți și nu ma consider un om corect în viața asta am făcut multe rele si păcate și eu. Eu cred in Dumnezeu cu toată inima si sufletul meu si știu și simt ca dacă rămân in drumul lui Dumnezeu și nu ma apuc de rahaturi și prosti și băut cluburi droguri bautură alcool fumata și alte rahaturi si prosti șii ma țin de muncă cinstită Dumnezeu va ști ce sa facă cu un simplu Băiat cu un simplu om ca mine.
Probabil cea mai imposibila problema de rezolvat ar fi sa renuntam la substantele chimice din alimente, si sa renuntam la furt, tepe, injectii si mai stiu eu ce face lumea asta un loc ciudat.
Nu-s imposibil de rezolvat problemele tale. Mâncarea,, chimica''' e optionala. Ai putea să-ți cresti propriile găini și barabule dacă chiar vrei papica originala. La fel și a doua, furturile și țepele o fac doar unele persoane, nu e foarte greu sa alegi sa iei calea cea dreapta. La faza cu injecțiile, și aici e opțional, poți foarte bine sa mărești doza de rugăciuni poate scapi de injecții și te alegi cu un loc de veci.
Cheers
Heh, imi dau seama. Nu fac parte din acesta categorie, dar am vorbit la general. Problemele persoanale raman tot acolo si poate intr-o zi v-or disparea.
Park1Suin întreabă:
heroforyou întreabă: