| Voinea Andrei a întrebat:

Salut.Am o durere in gat (nu e foarte puternica si parca "pulseaza" asa.Parca simt si o inflamatie.
Cam de o luna m-am reapucat de fumat si cam de 2 saptamani jumatate a aparut durerea.Se poate sa fie de la fumat?(ma gandesc ca poate nu fumez corect, cu toate ca am mai fumat in trecut si nu m-i s-a intamplat)Sau v-i s-a intamplat si voua? Ce poate fi?

Răspuns Câştigător
| cucalic a răspuns:

Stii foarte bine ca tigariile sunt daunatoare organismului.eu nu fumez si de aceea tot am dureri de gat.asa ca nu fumatul e cauza, totusi pentru binele tau si sanatatea ta lasa-te de fumat.sanatate

1 răspuns:
| Dianné a răspuns:

Ce inseamna 'fumat corect'? laughing. Incearca sa nu mai fumezi deloc.Nu este sanatos! Multi au murit din aceasta cauza.Macar,abtine`te si tu, ca vezi, Romania asta e "oaia neagra". INcearca sa nu mai fumezi sa iti preocupi timpul cu altceva.pastile,gume,sirop.Dar vointa conteaza cel mai multwinking. sigur acea durere in gat provine de la fumatul in exces, plus ca te`ai abtinut un numar de zile, si dupa aia ai dat iama in tigari.Acum,sfatul meu, cu privire la durerea ta in gat, este sa mergi la doctorul de familie sa-i povestest ce s`a intamplat!
Pupicikiss