anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o intrebare cam ciudata, mi-a venit in minte : daca exista pedofili ( adulti care au raporturi sexuale cu minori ), exista un opus? Gen ( copii care vor sa o faca cu adulti )?
Intrebarea e chiar ciudata!

4 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

E acelasi lucru.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, se numeste fete de 14 ani care cred ca sunt mature daca le ai crescut sanii si s-a uitat un barbat mai insistent la ele.

| Wehrmacht a răspuns:

Nu e ciudata, e tampita si cu un raspuns al dracu' de evident.
Habar n-am de fete da' ca baiat, stiind ce gandesc eu si cam ce gandesc colegii mei de exemplu, pot spune sigur ca raspunsul este ala foarte evident : da!
La ora de romana venise vorba despre cum era pe timpuri si de la ce varsta se casatoreau fetele...si nu stiu cum a ajuns profa de l-a intrebat pe unu daca prefera o tanara sau una de varsta lui daca ar avea vreo 40 de ani si pana si ea a spus ca acum cand el are 16 o prefera pe aia de 40...serios,daca nu esti vreun d-ala care traieste intr-o lume de puf nici n-ai nevoie sa intrebi asa ceva.

| TwiSt1997 a răspuns:

Imi place cum ai pus problemalaughingDaca te gandesti adult incepi a fi de la 18 ani(in teorie cel putin), cate fete de 14 ani nu-s cu baieti de 18-20 ani? Oricum generatia de azi e data peste cap(fac si eu parte din ea).