anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Am o intrebare, ce trebuie sa faci ca sa joci intr-un film, ca minor? Eu am 14 ani si de mult timp doresc sa joc intr-un film, am vazut ca sunt multi copii in filme, dar ce trebuie sa faci ca sa fii intr-un film? Am o inclinatie la aceasta "meserie" adica pot sa plang la comanda, sa rad intentionat, sa cant si voce, si pian (ca am vazut ca se cere si asta). Eu sunt din mediu rural(locuiesc la sat) si din acest motiv cred ca ar fi imposibil sau as putea sa ma duc la cel mai apropiat oras de mine daca se cere ceva, care este Craiova, mai departe nu pot. Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

De obicei se organizează castinguri unde poti participa si cei de acolo iti vor testa abilitatile si in functie de prestatia ta vei fi selectat sau nu.
Vorbeste si cu parintii tai despre talentul tau si poate vei da Facultatea de Actorie la Bucuresti dupa ce termini liceul.
Sau sa te bagi activitati legate de actorie inca din timpul liceului.
In schimb poti sa iti faci un canal de YouToube in care sa imiti diferite persoane importante din societate sau in colaborare cu un prieten sa filmati diferite scenarii amuzante.

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat