Bn multi mau intrebat de ce vreau sa fiu fata.Poi bine va zic. Acum 3 luni am avut un vis. Visul a inceput fiind baiat si vroiam sa fiu fata. Pana la urma am marturisit lumii(parintilor, prietenilor, celelalte rude) si un baiat a aflat si el si mi-a zis o magie sa ma fac fata.Eo am facut magia aia si pentru tot restul visului eram fata si era supeeeeeeeeer.O fata de 12 ani care stia sa se tea cu skateboardul foarte bine. Era tare rau.Dar cand am vazut ca e un vis eram suparaaaaaat. Daca ma vedeati ziceati ca n-am mai mancat de 4 zile si parintii mei mau parasit.Atat de naspa ma simteam. Nu ma judecati.
no asta da! stii ce zic eu ? si mersi ca esti pe lume si ca esti sanatos nu conteaza ce esti
Vrei sa fii fata?
Iar eu vreau sa fiu baiat!
Adica pe voi parintii cand iesiti din casa nu va spun : Sa nu stai cu baietii, sa nu stai pana la 11 noaptea ca ies toti golanii.
De parca ne-ar beep acum toti!
Voi nu nasteti, voi nu aveti grija de copii, voi nu va stresati!
Adica voi cand veniti acasa noi trebuie sa va asteptam cu mancarea pe masa.
Multi nu isi bat capul cu ajutatul copiilor la teme. Raspunsul unora e '' du-te la mama''
Si daca copii nu sunt crescuti bine tot pe noi dati vina!
Zii merci ca esti baiat!
Adica de ce vrei sa fii fata?
Bn multi mau intrebat de ce vreau sa fiu fata.Poi bine va zic. Acum 3 luni am avut un vis. Visul a inceput fiind baiat si vroiam sa fiu fata. Pana la urma am marturisit lumii(parintilor, prietenilor, celelalte rude) si un baiat a aflat si el si mi-a zis o magie sa ma fac fata.Eo am facut magia aia si pentru tot restul visului eram fata si era supeeeeeeeeer.O fata de 12 ani care stia sa se tea cu skateboardul foarte bine. Era tare rau.Dar cand am vazut ca e un vis eram suparaaaaaat. Daca ma vedeati ziceati ca n-am mai mancat de 4 zile si parintii mei mau parasit.Atat de naspa ma simteam. Nu ma judecaticrying.
Am inteles
Zii merci ca esti baiat
De ce sa zic mersi?! Zilele astea cand tot imi ziceam in gand ca e mai bine sa fii baiat cum mi-ati zis toti tot vedeam momente cand sa fii fata e mai bine.De exemplu la scoala avem o colega care imparte pumni in stanga sin dreapta si cand noi (baietii) ripostam dupa ea:,, Ba lovesti o fata nesimtitule?" sau fetele mereu au prioritate. Fetele mereu trebuie sa intre primele iar baietii ultimii.O fata daca face ceva gresit o cearta 2 minute dar cand un baiat face ceva gresit il arunca prin pereti. Partea cu nasterea macar se intampla o data in viata. Nu inteleg de ce ziceti toti ca sa fii baiat e mai bine ca mie mi se pare foarte naspa! Aproape toate jocurile de baieti implica bataie.Resling,box si altele.Chestii care mie nici numi plac si daca le zic asta prietenilor o sa moara pe jos de ras curgandule lacrimi.Jocul,,parola". Aia te tortureaza ca sa le zici parola. Toate chestiile astea de baieti mie imi par prostii.Pentru ca fetele sunt mai sensibile nu se ia nimeni de ele dar pe baieti sar toti tiganii.
Si sa nu zici,, ba nu" ca ca baiat stiu cum e sa fii baiat si pentru mine e complet nasol!
Iar pentru mine e nasol sa fi fata
Facem shimb de corpuri
Zici ca in fete nu da nimeni.
Dar e urat cand vezi ca toti taranii iti dau cu palma la fund si te pipaie. Apoi dale bataie ca la fasole.
De asta fac eu cursuri de aparare
Sau sa iti zica mama ca pantalonii aia sunt prea scurti, fusta-i nu stiu cum etc etc etc.
Da de ce sa stai pana la 10? Cu cine te intorci acasa? Cu cine stai?
Tot imi pare ca sa fi fata e mai bine. Ceas vrea sa existe magie.Desi ar trebui sa existe daca exista si Dumnezeu.Ca as face o vraja sa fiu fata.Imi pun asa dorinta. Vreau sa fiu fata iar lumea sa fie asa cum ar fi fost daca as fi fost fata din prima.Sa am toate cunostinele care le-as fi avut daca eram fata din prima. Auzi eu sunt deja dempendent! M-am saturat sa fiu baiat! Unul din prietenii mei ma bate incontinu la cap cu scheme de lupta. Ma inebuneste! Toti prietenii mei is cu bataia.Nu stai 10 minute cu ei fara sa fugi tipand. Sa fi baiat implica atata violenta de zici ca esti in arena de gladiatori. Fara bataie in viata mea nu exista.. Mai ales ca nu prea sunt eu cu sportul ca mam preocupat mai mult cu a vrea sa fiu fata iar acum oricine ma vede ca sunt mai slab nici 2 secunde nu sta pe ganduri. Sare pe mine ca un urs turbat care na mancat de 3 luni.Zi acum ca e mai bine sa fii baiat!
Cred că e întrebare pusă la mişto deci n-o să scriu prea mult.
Dacă e adevărat să ştii că nu e ceva aşa de grav. Mulţi băieţi se întreabă cum ar fi fost dacă s-ar fi născut fete, şi invers. Mulţi nu recunosc Dacă această "pasiune" a ta persistă probabil o să vrei să fii transsexual, dar până acolo mai e.
Pai nu cred ca ti-ar placea in primul rand sa stai in fiecare luna cu tampoane pe tine cel putin 3 zile, mai ales vara.
Nu cred ca ti-ar placea sa te casatoresti, sa fi femeie si sa nasti natural(sau cezariana, amandoua dor), sa faci mancare, sa speli, sa calci.
Sigur nu ti-ar coneveni sa fi mereu nemultumit de tine, ba ca esti prea gras, ba ca esti prea slab.
Nu cred ca ti-ar placea sa vezi cum isi bat altii joc de tine, ma refer in special la baieti , sa te lase singur si sa ramai ca un prost.
Mie imi place sa fiu fata, aici am pus doar cateva dejavantaje...si cine te judeca, rau face.
Nu e ceva rusinos ca vrei sa fi fata. pentru. ca multi iti doresc asta poti sa-ti pui implanturi de san si sati lasi parul lung sa ti-l aranjezi cu placa sau cu ondularorul, etc. Dar te-ai gandit vreodata ce o sa zica parintii tai? :o poate o sa fie ingrijorati sau sa se simta vinovati din cauza asta .
al3xxandra întreabă: